Reddeden Kızla Nasıl Konuşacağım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence peşini bırakmalısın zaten reddetmiş. Zaten kız seni şu an avucunda gördüğü için düşüncesinin değişeceğini hiç sanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kız hislerini biliyor senin yapman gereken orada burada herkesle paylaşma içinde yaşa kimseden akıl alma. Bu konula akışına bırakılır zorlamayla olmaz. Görüştüğünüzde önce bir özür dile kızla yakın olmaya çalış ama ağır başlı bir şekilde ne yaşıyorsan içinde yaşa. Bu konular sadece en yakın arkadaşa konuşulur.
Arkadaşların seni biraz ezik duruma düşürmüş istemeden de olsa. Durumu toparlamak senin elinde birazcık agır başlı ol ve ne anlatacaksan gözlerinle anlat. Az konuş ama öz konuş o yüzden acele etme bir temel oluştur birazcık konuş ona arkadaşın olmak istedigini hissettir gerisi gelecektir yani yakınında olmak istedigini anlatmaya çalış direkt bir şekilde değil ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ona açılamaman ve onu her gün görmen içindeki sevgiyi gün geçtikçe büyütecek. Sonrası çok kötü üzüleceksin baştan ya kestirip at yada tatlıya bağla. Arkadaş kalma sakına. Arkadaş kalmak her gün üzülmek demek.

Kardeşim üzgünüm ama bu tarz durumlarda hep daha fazla üzülürsün. O kız artık gerçekten seni bir ezik olarak görmeye başlar. Kötü ilk izlenimden sonra durumu düzeltmek çok zor.
Lise hayatımı zehir eden ve hala aklımdan çıkmayan polis kızına selam olsun.

Bir hayır alacağın kızlardan uzak dur.
İki hayır aldıysan uzaklaş.

Kız hislerini biliyor senin yapman gereken orada burada herkesle paylaşma içinde yaşa kimseden akıl alma. Bu konula akışına bırakılır zorlamayla olmaz. Görüştüğünüzde önce bir özür dile kızla yakın olmaya çalış ama ağır başlı bir şekilde ne yaşıyorsan içinde yaşa. Bu konular sadece en yakın arkadaşa konuşulur.
Arkadaşların seni biraz ezik duruma düşürmüş istemeden de olsa. Durumu toparlamak senin elinde birazcık agır başlı ol ve ne anlatacaksan gözlerinle anlat. Az konuş ama öz konuş o yüzden acele etme bir temel oluştur birazcık konuş ona arkadaşın olmak istedigini hissettir gerisi gelecektir yani yakınında olmak istedigini anlatmaya çalış direkt bir şekilde değil ama.
Rezil rüsva oldum keşke sizi dinleseydim neyse kızı bıraktım belki ileride arkadaş oluruz bilemem ama tekrar o gözle bakamam kendime yazık.

Rezil rüsva oldum keşke sizi dinleseydim neyse kızı bıraktım belki ileride arkadaş oluruz bilemem ama tekrar o gözle bakamam kendime yazık.
Keşke dinleseydin bizi. Oysaki burda verilen tavsiyeler gayet mantıklıydı. Tavsiyem kızla sadece arkadaş ol. Ara sıra konuş. Ağır başlı ol. Bu işlerde ne olacağı belli değil ama bu saatten sonra uzak durmak diyorum.
Kıza tekrar arkadaş gözüyle bakamam an gayet normal. Bende bakmadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı