Reddedildim

En azından şansını denemişsin. Unutman kolay olmayacak ama hobiler kafanı dağıtmak için birebir.

Karşı cinsin sevgili bulması zor değil, hiç uzun sürmez, kısa bir süre sonra sevgilisiyle birlikte el ele görmeye başlarsın, ama keko, ama zengin, eninde sonunda bir talip bulur ve sevgili olurlar. Seni ne yapsın? Karşı cins içgüdüsel olarak çıkar ilişkisi kurma yolunu izler. Sevilme/sevme ihtiyacın varsa bunu ailende ve arkadaşlarında ara.

Böyle şeyleri kafaya takmamak bence aşırı önemli. Sizde bundan sonra anlamışsınız. Daha hayatınızda belki 30 tane daha karşı cins biriyle karşılaşacaksınız. Kimisi iyi, kimisi kötü çıkacak arasından. O yüzden birilerine bağlanmamayı öğrenmelisiniz. Zaten tanışalı 3 gün olmuş çokta kafayı takmayın.

3 gün önce tanışmadım 3 gün önce söyledim. Ayrıca neden hemen çocuk yapacağımı veya evleneceğimi düşüneyim?

"Tatlısın ama tipim değilsin" Ah, tanrım. Neden bize Ukraynalı mülteci yollamak yerine Suriyeli mülteci yolladın?

O zaman bu kezbanların bir değeri kalmayacaktı!
Aslında bizde çok hata var. Erkekler genelde duygularını söylemekten çekindiği için en çirkini bile kendini model sanıp ''Tatlısın ama tipim değilsin'' gibi sözü yumuşatarak alay ediyorlar.

Tanışmak önemli değil kişilik sahibi birisini bulmak zor, Türkiye gibi bir yerde yalaka meriç o kadar fazla ki en çirkin, en karaktersiz karşı cins bile kendisini ilah sanıyor, tipsizliğini, kişiliksizliğini ört pas ediyor. Bir kızla sevgili olmak istiyorsan gururunu ayaklar altına alacaksın, çabalayacaksın, Amerikan dizilerindeki gibi tanışıp, kanka olup sevgili olamazsın. Hele durup dururken o sana hayatta aşık olmaz.
Aslında bizde çok hata var. Erkekler genelde duygularını söylemekten çekindiği için en çirkini bile kendini model sanıp ''Tatlısın ama tipim değilsin'' gibi sözü yumuşatarak alay ediyorlar.
Alakası yok meriç yalaka çok. Sadece gözleri görünen ninja kılıklı bir kadına bile çok güzelsin diye mesaj yazıyor onlarca adam.

Benim dediğimin biraz alakası var ama bu dönemde düzgün insan bulmak çok zorlaştı. Daha geçen ay okula giderken 11. sınıf olması lazım kızın 2-3 tane sevgilisi varmış.
Ya var mı böyle bir şey? Bir insan aynı anda 2-3 kişiyi sevemez ki. Parmağında döndürüyor herkesi. Şimdi gidip te kime güveneyim?

Ustam böyle işleri düşünmeyi bırak hepsi kıytırık işler. Derslerinle ilgilen sporla ilgilen ailenle ilgilen.

Ne saçmalıyon.
Hiç uğraştırma istersen, klavyeden atar yapmanızdan sıkıldım.
Güvenilecek insan yok, kimlerle takıldıkları ne yaptıkları belli değil, talipleri çok olduğundan içlerinden en serseri, en özgüvenli ve en işe yarayanlarıyla birlikte oluyorlar, içgüdüleriyle hareket ediyorlar eğleniyorlar işte.

Böyle olduktan sonra zaten kızlardan hepten soğudum. Zaten hiçbir zaman kızlarla konuşan, takılan eden biri olmadım. Okulda bile kızlar gelirse arkadaş ortamına direk uzaklaşıyorum. Ülkenin yarısından fazlası bu karakterde olacağı için sanırsam ileride yalnız kalacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…