Reddedildim

Yakışıklı olsam ilgilenirlerdi, ilgilenmiyorlar çirkin olduğum için. Kızlar benimle konuşmuyor bile.
Öyle bir dünya yok! Sen zaten enn baştan kendini bitirmişsin. Bir tane bile arkadaşın yoktur belki neyse yolun açık olsun ne diyeyim.

İnsan elde edemediği şeyi ister dostum sen kıza verirsen ipleri hep yanında olursan malesef sonunda üzülen sen olursun.

Aynı olayı 1 sene önce yaşadım ve kendimi toparlamayı öğrendim ancak hala etkileri üzerimde öyle ki ben bu konuların pek diğer insanların bilmesini istemem hatta özellikle reddedildiğimdede dedim lütfen kimseye anlatma diye günahını almayım ama bizim okulda olmayan bir arkadaşımın benimle bu konu hakkında dalga geçtiği gün başımdan kaynar sular dökülmüşe döndüm. Hayatım değişti iyi yönde spor yaptım 1 sene boyunca ve bırakmayı da inşallah düşünmüyorum böyle unutuyorum spor yapmakta iyi ve öz güven kazandırıyor ama böyle olmasını ister miydim hayır istemezdim. O yüzden seni çok iyi anlıyorum kardeşim kendine uğraş bul zaten bir şekilde geçip gidiyor az da olsa.

İfadeler: x11
Good girls love bad boys.

İfadeler: x11
Kızların sır saklama rekoru 3 saniye falan, o da mesaj gönderme süresi oluyor.
Bu yüzden bir kıza açılacaksanız o işi kafanızda bitirip reddedemeyeceği biri olmalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…