Bir kıza bu kadar duygusal yatırım yaparsanız reddedilmeseniz bile eninde sonunda bir yerde elinizde patlar. Hatunlar bu tarz erkeklerden hoşlanmazlar.
İçini ferahlatmanın tek yolu bolluk zihniyetine erişmek. Başka konuştuğun kızlar yani alternatiflerin olsaydı böyle bir duruma zaten düşmezdin. Başka hatunlarla konuş ve bu kızı ondan somut bir adım gelene kadar nextle.
Bir kıza bu kadar duygusal yatırım yaparsanız reddedilmeseniz bile eninde sonunda bir yerde elinizde patlar. Hatunlar bu tarz erkeklerden hoşlanmazlar.
Konuşmamız bana sıkıntı çıkarmaya devam ederse kendisine söyleyeceğimi o zaman gerekeni yaparız diye söylemiştim ona. Eğer böyle bir şey olursa söylerim ve iletişimi keserim.
Ne zaman açıklama yapsaydım ya? Eskiden açılacak kadar samimi değildik ki. Zaten ben açılmayı düşünmüyordum. Eski abim muallada kalacağına söyle en azından aradaki belirsizlik gider dedi.
Ne zaman açıklama yapsaydım ya? Eskiden açılacak kadar samimi değildik ki. Zaten ben açılmayı düşünmüyordum. Eski abim muallada kalacağına söyle en azından aradaki belirsizlik gider dedi.