1 yıldır konuştuğumuz bir küp şekerin içerisindeki şeker taneleri kadar yakın olduğumuz kız tarafından reddedildim.
Eskisi gibi konuşmaya devam etmek istediğini söyledi, ediyoruz ama ben içten içe kötü hissediyorum.
İçimi nasıl ferahlatabilirim? Aklıma onunla olamayacağım geldikçe paramparça oluyorum, işime odaklanamıyorum.
İşime odaklanıyorum mesaj atıyor, odağım bozuluyor.
Kendisi de beni sevdiğini söylüyor ama benim sevdiğim tarzda değil, benimle çok yakın arkadaş olmak istiyormuş sadece.Bir kıza bu kadar duygusal yatırım yaparsanız reddedilmeseniz bile eninde sonunda bir yerde elinizde patlar. Hatunlar bu tarz erkeklerden hoşlanmazlar.
Konuşmamız bana sıkıntı çıkarmaya devam ederse kendisine söyleyeceğimi o zaman gerekeni yaparız diye söylemiştim ona. Eğer böyle bir şey olursa söylerim ve iletişimi keserim.Seni yemleme tarzı mesajlar atıyorsa engelle gitsin.
Karşı cinsten "yakın arkadaş" olmaz.Kendisi de beni sevdiğini söylüyor ama benim sevdiğim tarzda değil, benimle çok yakın arkadaş olmak istiyormuş sadece.
Ben de o şekilde düşünüyorum.Karşı cinsten "yakın arkadaş" olmaz.
Hatayı 1 yıl konuştuktan sonra acilmakla yapmışsın zaten, geçmiş olsun tecrübe olmuştur artık.
Ne zaman açıklama yapsaydım ya? Eskiden açılacak kadar samimi değildik ki. Zaten ben açılmayı düşünmüyordum. Eski abim muallada kalacağına söyle en azından aradaki belirsizlik gider dedi.
O sanki kişisel bir şey gibi değil mi? Kişiden kişiye değişiklik gösterecek bir şeyFriendzone'a girmeden önce açılman lazımdı dostum. Maks 2 ay, fazlası sakız gibi uzuyor ve friendzone'a düşüyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.