Yekta07 Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 312 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12450H-RTX2050 4Gb-8Gb-512Ssd Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #1 Reddit'ten herhalde spam yemişim takipçiler vs gitti. Atıgım yorumlar baskalarına gozukmuyor. Katıldığım sublardan otomatik olarak cıkılıyor. R yeni hesap mı acmalıyım veya ne yapmalıyım? Hesabın gitmesini istemiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Reddit'ten herhalde spam yemişim takipçiler vs gitti. Atıgım yorumlar baskalarına gozukmuyor. Katıldığım sublardan otomatik olarak cıkılıyor. R yeni hesap mı acmalıyım veya ne yapmalıyım? Hesabın gitmesini istemiyorum. Yardımcı olur musunuz?
KernelColonel Kilopat Katılım 15 Temmuz 2019 Mesajlar 788 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #2 Hocam hesabınıza erişilemiyorsa suspend yemişsinizdir. Artı -1 Eksi
Shinya Kogami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 4.616 Çözümler 35 2 Ekim 2023 #3 Shadow ban yediniz sanırım. Ben de yedim çözümünü bulamadım. Bir subredditin Mod'u Reddit Destek'e mesaj yazmamı söyledi. Yazdım cevap vermediler. Artı 0 Eksi
Shadow ban yediniz sanırım. Ben de yedim çözümünü bulamadım. Bir subredditin Mod'u Reddit Destek'e mesaj yazmamı söyledi. Yazdım cevap vermediler.
KS KS Yekta07 Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 312 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12450H-RTX2050 4Gb-8Gb-512Ssd Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #4 Shinya Kogami dedi: Shadow ban yediniz sanırım. Ben de yedim çözümünü bulamadım. Bir subredditin Mod'u Reddit Destek'e mesaj yazmamı söyledi. Yazdım cevap vermediler. Genişletmek için tıkla... Halla hesap gitti o zaman. Artı 0 Eksi
Shinya Kogami dedi: Shadow ban yediniz sanırım. Ben de yedim çözümünü bulamadım. Bir subredditin Mod'u Reddit Destek'e mesaj yazmamı söyledi. Yazdım cevap vermediler. Genişletmek için tıkla... Halla hesap gitti o zaman.
Shinya Kogami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 4.616 Çözümler 35 3 Ekim 2023 #5 Yekta07 dedi: Halla hesap gitti o zaman. Genişletmek için tıkla... Siz de bir şansınızı deneyin ama muhtemelen gitti. Artı 0 Eksi
Yekta07 dedi: Halla hesap gitti o zaman. Genişletmek için tıkla... Siz de bir şansınızı deneyin ama muhtemelen gitti.