Reddit hesabı niye satın alınmak istenir?

Siz okumuşsunuz da okuduğunuzu anlamamışsınız, yanlış anladığınız kavramı verip insanlardan sizin anladığınız şeyi anlamasını beklemişsiniz.

CMS'in ne olduğu burada kısaca yazıyor. Sizin bahsettiğiniz şey zaten söylediğiniz "upvote basmak", "bot kullanmak".

CMS, düşük market cap'li coinlerin paylaşıldığı bir subreddit, adı da CryptoMoonShots. Aynı zamanda o linkte 0.07$ ibaresi geçen siteye düzgünce bakmış olsaydınız görecektiniz ki aşağıda "CMS and SSB posts" yazıyor, bu da CryptoMoonShots ve SatoshiStreetBets subredditlerinde post'unuza parayla bot bastırıp kendi coininizin reklamını bu şekilde yapıp insanları kandırmayı kastediyor. "bot basmak = CMS" diye bir şey yok, hiçbir alakası yok, kendisi bir subreddit ismi. İnsanların kafasını karıştırmamak, bununla alakalı bilgi bulamayınca da haksız yere atar gider yapmamak için "satın alıp upvote bot olarak kullanıyorlar" diyebilirsiniz.
Faydalı bilgi için teşekkürler, bulduğum verilerin gerçekliğinden emin olamadığım için bilen bir arkadaşa sormak istedim. Araştırmayı bilmiyor diye yaftalandık :D

Siz okumuşsunuz da okuduğunuzu anlamamışsınız, yanlış anladığınız kavramı verip insanlardan sizin anladığınız şeyi anlamasını beklemişsiniz.

CMS'in ne olduğu burada kısaca yazıyor. Sizin bahsettiğiniz şey zaten söylediğiniz "upvote basmak", "bot kullanmak".

Cms, düşük market Cap'li coinlerin paylaşıldığı bir subreddit, adı da Cryptomoonshots. Aynı zamanda o linkte 0.07$ ibaresi geçen siteye düzgünce bakmış olsaydınız görecektiniz ki aşağıda "cms and ssb posts" yazıyor, bu da Cryptomoonshots ve satoshistreetbets subredditlerinde post'unuza parayla bot bastırıp kendi coininizin reklamını bu şekilde yapıp insanları kandırmayı kastediyor. "bot basmak = cms" diye bir şey yok, hiçbir alakası yok, kendisi bir subreddit ismi. İnsanların kafasını karıştırmamak, bununla alakalı bilgi bulamayınca da haksız yere atar gider yapmamak için "satın alıp upvote bot olarak kullanıyorlar" diyebilirsiniz.

Araştırmayı bilmiyorum demiyorsunuz da millete laf atıyorsunuz. Size cms üzerinden örnek vereyim.

1.adım Eki Görüntüle 1217234
Aratıyoruz. Anahtar kelimeleri gözlemliyoruz.

2.adım
Eki Görüntüle 1217235

Çıkan anahtar kelime İngilizce olduğundan İngilizce aratıyoruz. Siteye tıklıyoruz.
3.adım
Eki Görüntüle 1217236
Sadece ilk çıkan siteye tıklamak yerine bir tık aşağı inince aha! Millet upvote satıyormuş. Cms anahtar kelimesiyle çıktı. Content management System, (içerik yönetim sistemi) cidden bu olabilir diyorsun. Türkçesiyle de benziyor.
4.adım
Eki Görüntüle 1217237
Siteleri inceliyorsun ve en sonunda Cms'nin YouTube abone botu gibi yüksek seviyeli hesaplarla Reddit'te bot basmak olduğunu farkediyorsun.

bana atar giden yapan kullanıcıya yanıt: Bana vahiy gelmedi cms nedir diye. Bu soru üzerine baktım ve öğrendim. Boş boş millete atar gider yapıp burada soru sorarak konu kirleticeğinize internette azıcık araştırmayı öğrenip direkt olarak cevaba ulaşabilirsiniz.

Tamam sakin olun herkese teşekkür ederim yardımcı olan bunu satın almak isteyen kişiyede birazcık sordum günde 50-60 kazanıyormuş falan.

Araştırmayı bilmiyorum demiyorsunuz da millete laf atıyorsunuz. Size cms üzerinden örnek vereyim.

1.adım Eki Görüntüle 1217234
Aratıyoruz. Anahtar kelimeleri gözlemliyoruz.

2.adım
Eki Görüntüle 1217235

Çıkan anahtar kelime İngilizce olduğundan İngilizce aratıyoruz. Siteye tıklıyoruz.
3.adım
Eki Görüntüle 1217236
Sadece ilk çıkan siteye tıklamak yerine bir tık aşağı inince aha! Millet upvote satıyormuş. Cms anahtar kelimesiyle çıktı. Content management System, (içerik yönetim sistemi) cidden bu olabilir diyorsun. Türkçesiyle de benziyor.
4.adım
Eki Görüntüle 1217237
Siteleri inceliyorsun ve en sonunda Cms'nin YouTube abone botu gibi yüksek seviyeli hesaplarla Reddit'te bot basmak olduğunu farkediyorsun.

bana atar giden yapan kullanıcıya yanıt: Bana vahiy gelmedi cms nedir diye. Bu soru üzerine baktım ve öğrendim. Boş boş millete atar gider yapıp burada soru sorarak konu kirleticeğinize internette azıcık araştırmayı öğrenip direkt olarak cevaba ulaşabilirsiniz.

Kısaca açıklamak yerine ego kasmak için uğraştığı şeye bak boş beleş insan tamam en zeki sensin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı