Reddit nedir?

Bir suru farkli grubun, kendileriyle ayni dusuncelere/hobilere/hayranliga sahip olan kisilerle bulusmasini saglayan cok da guzel bir sosyal medya platformu. Diyelim Berserk hayranisiniz, r/ Berserk’e katilarak diger Berserk hayranlariyla bulusabilirsiniz, bu neredeyse her sey icin gecerli.
 
Reddit neden vardır? Anlatabilecek arkadaş varsa çok iyi olur.
İnsanların istedikleri konu hakkında toplanıp yardımlaştığı veya o konu hakkında paylaşımlar yaptığı bir platform. Benim gibi mekanik klavyelere ilgi duyanlar için r/MechanicalKeyboards grubu var mesela. Veya mizah amaçlı gönderiler paylaşılan gruplar da var. Ülkeler hakkında da.
 
Türk gruplarına girmeyin yeter. Onun dışında eskisi kadar olmasa da yine kaliteli bir platform. Türk gruplarında tamamen kaos var.
 
Özgün ve elit sayılabilecek bir sosyal medya platformu. Sevdiğiniz bir şeyle alakalı subreddit (bir nevi grup)leri bularak sizle aynı kafadaki insanların paylaşımlarını görebilirsiniz. Ayrıca Türkiye'de r/burdurland meme "miiim" için en iyi sayılabilecek subredditlerden. Tabi Dark mizah ve boş post seviyorsan.
 
Bu işaretlediklerim ne oluyor ?
InkedScreenshot_1_LI.jpg
 

Geri
Yukarı