radaschumi
Kilopat
Çok zeki herifler var...
Oyunun makarası nasıl oluyor ki oyun sonuçta gerçek değilYabancı tarafı güzel. Destiny2 için giriyorum arada sırada makara yani![]()
10 yaşındayım KGBTR'deki abilerime (12 yaş) özenip ateist oldum. Allah'a sövüyorum ama Atatürk'e laf ettirmiyorum ona tapıyorum çok havalıyım.Çöp ortam, bulaşmanı önermem. Hele KGBTR gibi bir yere.
Her çeşit insan kaynıyor.Reddit ortamı nasıl? Biraz X gibi duruyor ama kullanıcıların mizah seviyesi çok iyi.
En az 1 yıldır KGB düz mizah ve gündem karışımı bir sub olarak devam ediyor. r/TurkeyJerky'in farklı versiyonu gibi hissettiriyor.10 yaşındayım KGBTR'deki abilerime (12 yaş) özenip ateist oldum. Allah'a sövüyorum ama Atatürk'e laf ettirmiyorum ona tapıyorum çok havalıyım.![]()
Vay hocam. Severek takip ediyoruz seni.En az 1 yıldır KGB düz mizah ve gündem karışımı bir sub olarak devam ediyor. r/TurkeyJerky'in farklı versiyonu gibi hissettiriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.