Reddragon K552 kumara vs Rampage KB-R320 ardor

Rampage KB-R320 ARDOR daha çok hoşuma gitti bir de K552 hemen bozuluyormuş tamamen bozulanı gördüm, CTRL tuşu bozulanı gördüm, A tuşu bozulanı gördüm, CTRL, N, SHİFT tuşlarının bozulanlarını gördüm hatta Reddragon ile iletişime geçip yeni klavye gönderilenlerini de gördüm o yüzden korkuyorum, Rampage nasıl bir marka bilmiyorum ama daha çok hoşuma gitti.

Rampage KB-R320 ARDOR daha çok hoşuma gitti bir de K552 hemen bozuluyormuş tamamen bozulanı gördüm, CTRL tuşu bozulanı gördüm, A tuşu bozulanı gördüm, CTRL, N, SHİFT tuşlarının bozulanlarını gördüm hatta Reddragon ile iletişime geçip yeni klavye gönderilenlerini de gördüm o yüzden korkuyorum, Rampage nasıl bir marka bilmiyorum ama daha çok hoşuma gitti.
Rampage bozulmaz mı yani? 😅

Outemu switchlerle uyumlu. Sonradan bozulunca FSP ile iletişime geçebilirsin veya aliexpressten Outemu switch sipariş edebilirsin. Bozuk olanları değiştirirsin biter iş.

O yüzden tabii ki de K552. Rampage, K552’in yanında çöp.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı