Redmi 10 2022 Custom ROM önerisi

xenk2626

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selam kardeşimde Redmi 10 2022 var.
Performansından memnun değilim. Biliyorum G88 zaten fazla iyi değil ama performansı arttıracak, arayüzü fazla değiştirmeyecek hafif ROM önerisi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kült ROMlar her zaman en iyi tercih olacaktır. Lineageos, pixelos, crdroid vs.

Millet bazen telefon kodunu xda'ya doğrudan yazıyor ve eski güncel olmayan rom indiriyor, integrity bile yapamıyor... yani rom atma kararınız varsa kendinize bu soruyu sormanız lazım çünkü temelde hepsi aynı. Ben kişileştirmenin dibine vurmak istiyorum, saatin yanına metin yazmak istiyorum dersen derpfest seçersin mesala. Sadelik arıyorsan Lineageos ya da PixelOS kurabilirsiniz. MİUİ romlar o kadar stabil olduğunu düşünmüyorum alt modellerde

Kült ROM'lar her zaman en iyi tercih olacaktır. LineageOS, Pixel OS, crDroid vs.

Millet bazen telefon kodunu XDA'ya doğrudan yazıyor ve eski güncel olmayan ROM indiriyor, integrity bile yapamıyor... Yani ROM atma kararınız varsa kendinize bu soruyu sormanız lazım çünkü temelde hepsi aynı. Ben kişileştirmenin dibine vurmak istiyorum, saatin yanına metin yazmak istiyorum dersen derpfest seçersin mesela. Sadelik arıyorsan LineageOS'ya da Pixel OS kurabilirsiniz. MIUI ROM'lar o kadar stabil olduğunu düşünmüyorum alt modellerde.

Pixel OS incelemmek isterimde 1 tane inceleme videosu bulamadım düzgün.

Performansından memnun değilim. Biliyorum G88 zaten fazla iyi değil ama performansı arttıracak, arayüzü fazla değiştirmeyecek hafif ROM önerisi bekliyorum.
Custom ROM yok, GSI ROM var ama çok uğraştırıyor. O telefonda Android 11'e dönmen lazım, bootlader kilidini açmakla uğraşman lazım, ROM stabil olmayabilir vb.

Yapılan custom romlar fazla lag ve bug sebebiyle kaldırıldı çoğunluğu.
Hocamın da dediği gibi gsi de gereksiz ve hantal olur.
Bunu mi flash tool ile bl acarak kur a-patch kur modül yükle işini kesinlikle görür.
A-patch rehberim: Rehber: A-patch (apsu) nedir ne işe yarar?

Yapılan Custom ROM'lar fazla lag ve bug sebebiyle kaldırıldı çoğunluğu.
Hocamın da dediği gibi GSI de gereksiz ve hantal olur.
Bunu Mi Flash Tool ile bl acarak kur a-patch kur modül yükle işini kesinlikle görür.
A-patch rehberim: Rehber: A-patch (apsu) nedir ne işe yarar?

Nasıl bir performansı var stock roma göre.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı