Redmi 10 2022 pişmanlığı

Note 13 Pro kullanıyorum bataryası gayet iyi şarj süresi güzel gidiyor kamera ve ekran özellikleride güzel HyperOS aldı ona da güncelledim kasma donma yapmadı sadece PUBG gibi oyunlar oynarken 99 Ultra yetersiz kalabiliyor böyle telefonlar oyun için değil de daha çok günlük kullanım için uygun.

Note 12 Pro Speed'e Custom ROM kurmuştum, PUBG Mobile'ı 120 FPS oynuyordum.

Redmi zaten alt kalite ürün birkaç yıla donmalar başlıyor, onun yerine xiaomi tercih edilebilir tabi fiyat farkı da var.

Arkadaşlar. Ben şu an Redmi 10 2022 kullanıyorum. Ama çok pişmanım. Redmi 10 ve Redmi 9 serisi çöptür. Ben ilk başta Redmi 9A kullanıyordum. Ama elimdeki telefon kasım Kasım kasılıyordu. Sonrasında istek üzerinde annemden Redmi 10 2022 aldım. Ama kesinlikle bu telefon da yavaş. Bana soracak olursanız, Redmi serisi pişmanlıktır. Xiaomi'nin orijinal serisini alın. Mesela mı serisi alın. Kesinlikle Xiaomi'nin alt markası olan POCO'yu tavsiye etmem. O da merdiven altı marka gibi. Hiç denemedim. Herkes beğeniyorsa bana laf düşmez. Hatta ben de desteklerim. Kullandığım telefondaki izlediğim Trailer'da telefonun çok hızlı olduğu, hatta 5000 mAh bataryası olduğu, 50 MP kamerası olduğu vesaire diyordu. Ama bu iddiaların hepsi yalan. Buradan tavsiyelerim:
Redmi almayın. POCO almayın. Hatta dedenize bile almayın bana soracak olursanız, evdeki küçük çocuk bile bu telefonda zorlanır. Zorunluluğum olmasa ve bütçem iyi olsa giderim iPhone telefonun kalitelisini alırım.

POCO merdiven altı değil şu an elimde POCO X3 Pro mevcut 4 senelik telefon şu anki orta segment çıkan telefonlara bin basar.

Mesajını gördüm hemen geldim, aynı sorunlu telefon bende de var. Chrome açmak istiyorum bazen 16 saniye beklettiği oluyor. Çok kötü gerçekten alacak arkadaşlar Xiaomi almayın Samsung alın.

Note 13 Pro kullanıyorum bataryası gayet iyi şarj süresi güzel gidiyor kamera ve ekran özellikleride güzel HyperOS aldı ona da güncelledim kasma donma yapmadı sadece PUBG gibi oyunlar oynarken 99 Ultra yetersiz kalabiliyor böyle telefonlar oyun için değil de daha çok günlük kullanım için uygun.
Ben 13 pro kullanıyorum hyperos geldiğinden beri kasma donma çok özellikle ısındığı zaman müzik bile kasmaya başlıyor optimizasyon çok kötü G99 kadar leş bir işlemci görmedim. Pubg çok ısınıyor bide

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı