5500 TL gibi bir bütçem var. Bu iki telefon arasında kaldım. Başka telefon önerileriniz var ise yazabilirsiniz. Benim gönlüm Redmi 10'dan yana. Fakat sizin de fikrinizi almak istedim. 2. el kesinlikle almak istemiyorum.
Başka Marka ve Model öneriniz var ise alabilirim. Bütçe Bahsettiğim gibi 5500 TLİkisi de berbat cihazlar, ayrıca Redmi 9T'nin güç entegresi sorunları var. Şarjı bittikten sonra yeniden açılmayabiliyor. İkisinden birine mecbursanız Redmi 10 alın.
Hahaha tesadüfün bu kadarıİkisi de berbat cihazlar, ayrıca Redmi 9T'nin güç entegresi sorunları var. Şarjı bittikten sonra yeniden açılmayabiliyor. İkisinden birine mecbursanız Redmi 10 alın.
5500 TL gibi bir bütçem var. Bu iki telefon arasında kaldım. Başka telefon önerileriniz var ise yazabilirsiniz. Benim gönlüm Redmi 10'dan yana. Fakat sizin de fikrinizi almak istedim. 2. el kesinlikle almak istemiyorum.
Redmi 9T kronik bir cihaz. İkisi arasından Redmi 10/10C. Bütçeyi yükseltebilirseniz Redmi Note 10S alın.5500 TL gibi bir bütçem var. Bu iki telefon arasında kaldım. Başka telefon önerileriniz var ise yazabilirsiniz. Benim gönlüm Redmi 10'dan yana. Fakat sizin de fikrinizi almak istedim. 2. el kesinlikle almak istemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.