ozii83 Femtopat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #1 Cihazım yurt dışı. Güncelleme sonrası telefon Fastboot ekranında kaldı. Tüm kombinasyonları denedim fakat açılmadı. Yardımcı olabilir misiniz?
Cihazım yurt dışı. Güncelleme sonrası telefon Fastboot ekranında kaldı. Tüm kombinasyonları denedim fakat açılmadı. Yardımcı olabilir misiniz?
MuroRado Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 1.171 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Ankara / Keçiören 28 Mayıs 2024 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
S Serkan6862 Picopat Katılım 14 Şubat 2024 Mesajlar 65 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #3 Güç tuşuna on saniye boyunca basın onun ardından telefon bir kez titreyecek yeniden başlayacaktır. Artı 0 Eksi
KS KS ozii83 Femtopat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #4 Serkan6862 dedi: Güç tuşuna on saniye boyunca basın onun ardından telefon bir kez titreyecek yeniden başlayacaktır. Genişletmek için tıkla... Denedim ama maalesef olmadı. Artı 0 Eksi
Serkan6862 dedi: Güç tuşuna on saniye boyunca basın onun ardından telefon bir kez titreyecek yeniden başlayacaktır. Genişletmek için tıkla... Denedim ama maalesef olmadı.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.318 Çözümler 562 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #5 Güç+ses açma tuşuna basılı tut recovery moda girmesi lazım dener misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS ozii83 Femtopat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #6 Einstein dedi: Güç+ses açma tuşuna basılı tut recovery moda girmesi lazım dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Maalesef o da olmadı. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Güç+ses açma tuşuna basılı tut recovery moda girmesi lazım dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Maalesef o da olmadı.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.318 Çözümler 562 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #7 Anladım forummiutürkiye sitesinde konu aç yardımcı olurlar. Artı 0 Eksi
KS KS ozii83 Femtopat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #8 MuroRado dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Cihaz içerisinde ayar yapılması lazım videoda ama cihaz açılmıyor Artı 0 Eksi
MuroRado dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Cihaz içerisinde ayar yapılması lazım videoda ama cihaz açılmıyor