Kamera.
Uzun ömürlülük.
Arayüz dışında bildiğim kadarıyla bir sorunu yok.
Hocam telefonu babama alacağım şimdi ki telefonu sürekli donuyor kasıyor mesela ama depolamadan sıkıntı yaşamasam değişmem telefonu diyor.
Kamera.
Uzun ömürlülük.
Arayüz dışında bildiğim kadarıyla bir sorunu yok.
İşlemciler aynı, A13'te dördüncü kamera olması artısı.A13 daha iyidir. M serisinin hem güncelleme desteği hem de donanımı iyi değil çünkü. Xiaomi ise onermiyorum.
Samsung tercih edin derim. Siz sorun görmemişsiniz sanırım ama ben Xiaomi almıştım zamanında ne büyük hataymış. A13 ile M13 arasında da pek bir fark yok.Hocam telefonu babama alacağım şimdi ki telefonu sürekli donuyor kasıyor mesela ama depolamadan sıkıntı yaşamasam değişmem telefonu diyor.
İşlemciler aynı, A13'te dördüncü kamera olması artısı.
Samsung tercih edin derim. Siz sorun görmemişsiniz sanırım ama ben Xiaomi almıştım zamanında ne büyük hataymış. A13 ile M13 arasında da pek bir fark yok.
Açıkçası Redmi'den uzak durma taraftarıyım fiyatı ne olursa olsun. Xiaomi amiral gemi cihazları güzel mesela direkt Xiaomi demem de hata olur.5000 TL altı Xiaomi alınmaz.
Açıkçası Redmi'den uzak durma taraftarıyım fiyatı ne olursa olsun. Xiaomi amiral gemi cihazları güzel mesela direkt Xiaomi demem de hata olur.
Hocam düz Redmi rezalet zaten. İlla Redmi alınacaksa Redmi Note serisi alınmalı.
A13 vs Redmi 10 arasında çok kararsız kaldım ya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.