Redmi 11s alınır mı?

Bütçe
5000

candogan21

Hectopat
Daha fazla  
5000 TL'ye Redmi 11s almayı planlıyorum. 5000 TL'ye alınabilecek daha iyi bir telefon var mı? Telefonda genelde oynayavağım oyunlar:
Team Fight Tactics.
Legends of Runetterra.
Gibi çok sistem istemeyen oyunlar, oynayacağım sizce uygun mu?

Eski telefonum Redmi 8A.

Redmi 8A gerçekten yetersiz bir telefon bendede var , içinde oyun falan yok , dağa sola yaparken bile kasilmayi görüyorsun. Redmi 11S yerine Redmi Note 10 , Samsung A23 gibi telefonlar alabilirsin. Maalesef 5000tl bandında düzgün telefonlar kalmadı. İnsanlar redmi 11 serisini pek begenmiyor genel olarak. Bende pek beğenmiyorum.

5000TL'ye Redmi 11S civarında nasıl almayı planlıyorsunuz? Oynayacağınız oyunlar düşük-orta seviyede. 5K'ya düzgün telefon bulamazsınız ikinci el istiyor musunuz?
Hayır 0 olarak yurtdışından almayı planlıyorum ondan 5000 e geliyor işte sorduğum soru da şu tam kendimi açıklayamamışım sizce 5000 e bulmuşken almaılımıyım

Hayır 0 olarak yurt dışından almayı planlıyorum ondan 5000'e geliyor işte sorduğum soru da şu tam kendimi açıklayamamışım sizce 5000'e bulmuşken almaılı mıyım?

Yurt dışı derken malum cihazları mı diyorsunuz hani IMEI işlemi yapılanlar? Eğer öyleyse Türkiye'de 6700 civarına bulunan bir telefonu 1700 TL için yd almayın derim. Biraz bütçe yükseltip yd Note 10 Pro almak daha mantıklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı