Redmi 12 HyperOS 2 ile yeni kontrol merkezi görünmüyor

cako.tr

Decapat
Daha fazla  
Hocam, selamlar. Redmi 12 cihazıma HyperOS 2.0.20’yi kurdum ancak yeni kontrol merkezi tarzı gözükmüyor. Cihazı rootladım fakat Redmi 12 için doğru bir Magisk modülü bulamadım. Ayrıca SystemUI eklentisini kurunca bir şey değişmiyor; program detaylarında sürüm normal sürüm olarak kalıyor, indirdiğim eklentiyi görmüyor sanırsam. Ne yapabileceğimi bilen birisi yanıt verirse çok sevinirim. Teşekkürler.

Hocam, selamlar. Redmi 12 cihazıma HyperOS 2.0.20’yi kurdum ancak yeni kontrol merkezi tarzı gözükmüyor. Cihazı rootladım fakat Redmi 12 için doğru bir Magisk modülü bulamadım. Ayrıca SystemUI eklentisini kurunca bir şey değişmiyor; program detaylarında sürüm normal sürüm olarak kalıyor, indirdiğim eklentiyi görmüyor sanırsam. Ne yapabileceğimi bilen birisi yanıt verirse çok sevinirim. Teşekkürler.
Hocam F/P ürünlerin altındaki telefonlara sistemi zorlamaması açısından yeni kontrol merkezini vermiyorlar.

Kontrol Merkezi Olmayan Xiaomi Cihazlar:

Redmi Note 13R (Redmi 13'ün Hindistan pazarı verisyonu)
Redmi Note 12R (Redmi 12'nin Hindistan pazarı versiyonu)
Redmi 12
Redmi 13
Redmi 13 5G
Redmi 13x
Redmi 12C
Redmi 13C
Redmi 13C 5G
Redmi 14C
Redmi 14C 5G
Redmi 14R
POCO C55 (Redmi 12C'nin yan versiyonu)
POCO C65 (Redmi 13C'nin yan versiyonu)
POCO C75 / C75 5G (Redmi 14C'nin yan versiyonu)
POCO M7 4G (Redmi 14C'nin snapdragon işlemcili versiyonu)
POCO M6 4G (Redmi 13'ün yan versiyonu)
POCO M6 Pro 5G (Redmi 12'nin yan versiyonu)

@cako.tr hocam root üzerinden kontrol merkezi atmaya da çalışmayın. Cihaz sensörünü yazılımsal olarak bozduğuna şahit oldum. Bir Redmi 12C cihazda bu yaşandı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı