Redmi 12 NV Data is corrupted hatası

Samed YGZ

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar,
Bugün telefonumun yurt dışı olduğunu unutup format attım ve NV Data menüsü ile karşılaştım. Bu, telefoncuya ne kadara açtırılır ve yanlışlıkla galiba wipe data yaptım ama Mi Cloud kayıtlı değildi. Sizce nasıl çözülür bu sorun? Modemini de bulamıyorum telefonun.

Selam arkadaşlar,
Bugün telefonumun yurt dışı olduğunu unutup format attım ve nv data menüsü ile karşılaştım. Bu, telefoncuya ne kadara açtırılır ve yanlışlıkla galiba wipe data yaptım ama Mi Cloud kayıtlı değildi. Sizce nasıl çözülür bu sorun? Modemini de bulamıyorum telefonun.

Geçmiş olsun. Sifirdan ROM atmayı deneyin.

IMEI attırmalısınız, bu cihazlarda modem dosyası yazılmıyor diye biliyorum (MTK işlemcilerde)

Hocam dediğim gibi aniden bir kapanma olmadi bu cihazın daha süresi var fabrika ayarlarına dondurdukden sonra oldu bu.

IMEI attırmalısınız, bu cihazlarda modem dosyası yazılmıyor diye biliyorum (MTK işlemcilerde)

Hocam peki ROM atsak düzelir mi?

Son düzenleme:
Hocam dediğim gibi aniden bir kapanma olmadi bu cihazın daha süresi var fabrika ayarlarına dondurdukden sonra oldu bu.

Hocam peki ROM atsak düzelir mi?

ROM atsanız bile IMEI atmanız gerekecektir, nv data hatası verdiğine göre cihazınızda yazılımsal IMEI varmış, donanımsal olsa bu hata olmazdı olsaydı da IMEI'ye gerek kalmazdı. En iyisi telefoncuya verin cihazı.

Telefoncu amcaoğlu var. Aynı sorun için götürdük kime götürsen yapmaz dedi telefoncular ROM atma vs ile uğraşmıyormuş diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı