İkisini de önermem ancak illaki zorunlu bir tercihse Redmi 12.
TR cihaz şartsa o paraya Redmi Note 11-11S bulursunuz ancak. Yurtdışı kayıtsız alabiliyorsanız RN12 Pro 5G alınabiliyor, bir tık yukarısına 13 Pro 5G alınabiliyor.Hocam bana Xiaomi veya POCO markalı bir telefon önersirseniz 8 bin TL altı ne öneririsiniz?
Telefon oyun için kullanılmayacak. günlük işler için kullanılacak çoğunlukla kamerası iyi olursa fena olmaz.
Hocam bana Xiaomi veya POCO markalı bir telefon önersirseniz 8 bin TL altı ne öneririsiniz?
Telefon oyun için kullanılmayacak. Günlük işler için kullanılacak çoğunlukla kamerası iyi olursa fena olmaz.
İşine yaradıysa çözüm vermeyi unutma...Redmi Note 13C Öneririm Bende Kullanıyorum Hiç sıkıntı Yaşatmıyor İsterseniz Rami 8 den yükseltebilirsiniz büyük ihtimal bu bilgiyi hepiniz biliyordur yada uzatmaya gerek yok
Redmi 13C (8 GB / 256 GB) - Redmi 12 (8 GB / 128 GB) Karşılaştırması - Epey
Epey - Redmi 13C (8 GB / 256 GB) - Redmi 12 (8 GB / 128 GB) özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Redmi Note 13C öneririm bende kullanıyorum hiç sıkıntı yaşatmıyor isterseniz RAM'i 8'den yükseltebilirsiniz büyük ihtimal bu bilgiyi hepiniz biliyordur ya da uzatmaya gerek yok.
Redmi 13C (8 GB / 256 GB) - Redmi 12 (8 GB / 128 GB) Karşılaştırması - Epey
Epey - Redmi 13C (8 GB / 256 GB) - Redmi 12 (8 GB / 128 GB) özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
İşine yaradıysa çözüm vermeyi unutma...
13C Daha MantıklıdırHocam epey de karşılaştırmayı bizde biliyoruz hangisini almak daha mantıklı diye soruyorum.
13C Daha Mantıklıdır
Çok güzel gidiyor. Oda sizin tercihiniz hocamC serisi en alınmaması gereken seri. Bana kalırsa Xiaomi alınmaz ama niye illa Xiaomi ve POCO önerin demiş anlamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.