Redmi 12C alınır mı?

sulozerrs

Hectopat
Benim şu an kullandığım telefon Samsung Galaxy A10. Babam 3.2k'ya Redmi 12C almış 128 GB ben de dedim baba 1.5k üstüne telefonumu verim dedim anlaştık. Sizce bu fiyata bu telefon alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınmaz, dediğinizden bir şey anlamadım ama bütçe nedir?

Babam 3200 TL'ye telefonu almış eve geldiğinde babama "1500 TL + şu anki kullandığım telefonu(Samsung Galaxy A10)" karşılığında telefonu bana satmasını söyledim anlaştık yani kârda mıyım yoksa zarar da mıyım onu soruyorum.

Redmi'nin şarjı biraz hızlı bitiyor gibi.
O kadar bilemiyorum maalesef test etme şansım yok. Kağıt üstünde işlemci iyi, dahili hafıza da yüksek ve bu ileride lazım olabilir. Pil zamanla optimize olup biraz düzelebilir belki. İstersen daha fazla yorum bekle ve anlaşma yapma :).

O kadar bilemiyorum maalesef test etme şansım yok. Kağıt üstünde işlemci iyi, dahili hafıza da yüksek ve bu ileride lazım olabilir. Pil zamanla optimize olup biraz düzelebilir belki. İstersen daha fazla yorum bekle ve anlaşma yapma :).

Aktarmayı falan çoktan yaptık da zaten dışarıda çok vakit geçiren biri değilim okulda telefonları da topluyolar evde çok telefon başında olmuyorum genelde bilgisayardayım telefonu elime aldığımda şarj bitmesin video kasmasın yeter bana.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı