Hocam 2. el olarak kaç paraya bulurum ve güvenli olarak nereden bulurum?İyi telefondur, 2. el alın yoksa almayın, yenilenmiş sakın almayın çok sıkıntılı.
Hocam 2. el olarak kaç paraya bulurum ve güvenli olarak nereden bulurum?
Sağ olun ilginiz için.
Sağ olun hocam sadece 60 HZ ekran yenileme o kötü ama 2019 yılına rağmen güzel bir telefon.Piyasasını bilmiyorum hocam, sahibinden üzerinden Param Güvende ile alırsanız muhtemelen elden aldığınızdan daha güvenli olacaktır.
Çünkü elden alırsanız ve bir sorun çıkarsa birkaç gün içerisinde aldığınız kişiyi bir daha bulamazsınız muhtemelen.
Ancak Param Güvende tarzı bir hizmetle alırsanız alıcıyı koruduğu için iade şansınız var en azından.
Mümkünse sahibinden üzerinden telefonculardan fiziksel olarak da almayın.
Sağ olun hocam sadece 60 Hz ekran yenileme o kötü ama 2019 yılına rağmen güzel bir telefon.
O kadar bütçem yok hocam maalesef.Evet tek kötü yanı o sayılabilir.
Bu arada illa S Pen'e ihtiyacınız yoksa S20 veya S21 gibi telefonlara yönelmenizi tavsiye ederim.
2020-2022 yılları arasında kullandığım bir telefodu o zamanlar mükemmel bir telefondu kamera olsun kalem olsun o premium hissiyatı yaşıyordum şuan İphone 12 kullanıyorum ama bana hala o premium hissiyatı yaşatmıyor.Sağ olun hocam sadece 60 HZ ekran yenileme o kötü ama 2019 yılına rağmen güzel bir telefon.
Sağ olun hocam bir tanıdığım var ondan ucuza alacağım.Bütçeniz ne kadar ben yardımcı olurum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.