Redmi 12S alınır mı?

Halil_mi

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar askerden bir abim bana 12S getirmiş. Çok uygun fiyata bana verecek. Telefonum kırık öyle çok oyun oynamam. Oynarsam bir Wild Rift veya TFT oynarım. Nasıl bir telefon, beni idare eder mi? Bu arada telefonun kaydı yapılmış ve 0.

Kardeşim telefon gayet iyi şu an Redmi'nin orijinal sayfasında 11.100 TL sana kaç tlsunuyor öğrenirsem daha çok yazabilirim

Arkadaşlar askerden bir abim bana 12S getirmiş. Çok uygun fiyata bana verecek. Telefonum kırık öyle çok oyun oynamam. Oynarsam bir Wild Rift veya TFT oynarım. Nasıl bir telefon, beni idare eder mi? Bu arada telefonun kaydı yapılmış ve 0.
Fiyat nedir ?

6.5k

6.5k

6.5k

6.5k kanks
Telefonun orijinal yurtiçisi 9000₺. Yurtdışı (Direnç-Çift hat kayıtlı) satış fiyatı 255$.
Yani 6.600₺ civarı. Bu fiyata alınabilecek bir cihaz değil ayrıca. Yerine Mi 11T, Redmi Note 10 Pro tercih edebilirsin.

Telefonun orijinal yurtiçisi 9000₺. Yurtdışı (Direnç-Çift hat kayıtlı) satış fiyatı 255$.
Yani 6.600₺ civarı. Bu fiyata alınabilecek bir cihaz değil ayrıca. Yerine Mi 11T, Redmi Note 10 Pro tercih edebilirsin.
dediğim gibi 11t falan onlar başka bir yerde olduğu için tek seçeneğim bu telefon 12s 10 prodan daha iyi diye duydum ama

diğerleri cevap vermedi ama fiyatı bu idare edecekmi beni

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı