Redmi 12S alınır mı?

dediğim gibi 11t falan onlar başka bir yerde olduğu için tek seçeneğim bu telefon 12s 10 prodan daha iyi diye duydum ama
Redmi Note 10 Pro daha ucuz ve daha iyi cihaz. SoC’lar benzer. Ama 732G bir tık daha önde. 120Hz ekrana sahip 10 Pro.
Kamerada 12S 4K video bile çekemiyor.

dediğim gibi 11t falan onlar başka bir yerde olduğu için tek seçeneğim bu telefon 12s 10 prodan daha iyi diye duydum ama

diğerleri cevap vermedi ama fiyatı bu idare edecekmi beni
Fiyatı normal piyasasına göre. Ama o cihaz etmez o fiyatı. İkinci el düşünmez misin ?

Redmi Note 10 Pro daha ucuz ve daha iyi cihaz. SoC’lar benzer. Ama 732G bir tık daha önde. 120Hz ekrana sahip 10 Pro.
babamda redmi note 10 pro var 120hz ekrana sahip doğru ama ben video çeken birisi değilim telefonuma arada profil fotoğrafı koymalık fotoğraf çekiyorum oda kamera çözünürlükleri aynı

Fiyatı normal piyasasına göre. Ama o cihaz etmez o fiyatı. İkinci el düşünmez misin ?
dediğim gibi babamı ikna etmek biraz zor oldu arkadaşı satınca oda alacak oldu zaten instagramda gezerim çoğunlukla oynarsam tft oynarım dediğim gibi

Dediğim gibi 11t falan onlar başka bir yerde olduğu için tek seçeneğim bu telefon 12s 10 Pro'dan daha iyi diye duydum ama.

Diğerleri cevap vermedi ama fiyatı bu idare edecek mi beni.

Kanka Redmi telefon almanı önermem. Şu ana kadar çevremde her kim Redmi alırsa kısa bir süre sonra telefoncuya gidip format attırıyor. Arayüz çok donuyor, illallah ettiriyor. Mi serisi iyidir ancak Redmi alacağına alma daha iyi.

Kanka Redmi telefon almanı önermem. Şu ana kadar çevremde her kim Redmi alırsa kısa bir süre sonra telefoncuya gidip format attırıyor. Arayüz çok donuyor, illallah ettiriyor. Mi serisi iyidir ancak Redmi alacağına alma daha iyi.
kanka format atmak kadar kolay bişey yok ve 12s de piksel yoğunluğu daha fazla duydum eminimki eksileri vardır ama fiyat olarak bana cazip geldi ve 0 gelecek kayıdıdıda yaptırılmış bana sorun çıakracağını sanmıyorum

Kanka format atmak kadar kolay bir şey yok ve 12s de piksel yoğunluğu daha fazla duydum eminim ki eksileri vardır ama fiyat olarak bana cazip geldi ve 0 gelecek kayıdıdıda yaptırılmış bana sorun çıakracağını sanmıyorum.

Evet format çok kolay ancak formatlar atılınca ve sorun geçmeyince suçu kendinde arıyorsun.

Evet format çok kolay ancak formatlar atılınca ve sorun geçmeyince suçu kendinde arıyorsun.
bilmiyorum zaten en fazla 2 yıl kullanırım sonra üniversiteye geçince vergi kalkma gibi birşey var iphoneye geçiş yaparım öyle bir düşüncem var

bilmiyorum zaten en fazla 2 yıl kullanırım sonra üniversiteye geçince vergi kalkma gibi birşey var iphoneye geçiş yaparım öyle bir düşüncem var
çünkü telefonum çok kötü durumda şuanda almak şart

Redmi dışında bir telefon alman daha iyi olacaktır. Xiaomi al Redmi alma.

Çünkü telefonum çok kötü durumda şu anda almak şart.

Redmi'ler zaten 1 yılı bulmadan kasmaya vb. başlıyor. Elinizdeki telefondan daha bile kötü olabilir. Bir arkadaşım Redmi'nin en son modelini aldı 1 ay oldu olmadı kasmaya falan başlamış.

Redmi dışında bir telefon alman daha iyi olacaktır. Xiaomi al Redmi alma.

Redmi'ler zaten 1 yılı bulmadan kasmaya vb. başlıyor. Elinizdeki telefondan daha bile kötü olabilir. Bir arkadaşım Redmi'nin en son modelini aldı 1 ay oldu olmadı kasmaya falan başlamış.
kanka babam 10 pro yu 3 yıldır kullanıyor ama

kanka babam 10 pro yu 3 yıldır kullanıyor ama
çıktığından 1 2 ay sonramı ne almıştı hatıramıyorsam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı