Redmi 13 vs Vivo Y18

Bütçe
8500-9000

Ahmet Yorulmaz

Hectopat
Daha fazla  
Redmi patates bir telefon Redmi 13 eleyiniz bence hocam.

Hocam şu an kullanılan telefon LG G5 o yüzden dedim. Bütçe olarak maksimum çıkabileceklerim bunlar. Zaten kamerası iyi olsun vs. gibi bir isteğimizde yok. Maksat batarya problemi çıkartmasın ve yarı yolda bırakmayacak bir telefon. Tabii ki önerin varsa açığım önerilere. Çıkabileceğim maksimum bütçe 10.000

Hocam şu an kullanılan telefon LG G5 o yüzden dedim. Bütçe olarak maksimum çıkabileceklerim bunlar. Zaten kamerası iyi olsun vs. gibi bir isteğimizde yok. Maksat batarya problemi çıkartmasın ve yarı yolda bırakmayacak bir telefon. Tabii ki önerin varsa açığım önerilere. Çıkabileceğim maksimum bütçe 10.000.
A16 alınız.

A16 alınız.

Hocam aynen bu şekilde yaptım. Yalnız A16 8 GB RAM 256 GB olan versiyonunu aldım. Kendimde yaklaşık 5 senedir A52 kullanıyorum ve herhangi bir sorununu görmedim. Xiaomi ve diğerinden vazgeçme sebebim ise Xiaomi ekranı IPS paneldi sanırım ve A16 ile SuperAmoled ile kıyaslayınca yanına bile yaklaşamıyordu. Siparişimi verdim. Yorumlarınız için çok teşekkür ederim

Hocam aynen bu şekilde yaptım. Yalnız A16 8 GB RAM 256 GB olan versiyonunu aldım. Kendimde yaklaşık 5 senedir A52 kullanıyorum ve herhangi bir sorununu görmedim. Xiaomi ve diğerinden vazgeçme sebebim ise Xiaomi ekranı IPS paneldi sanırım ve A16 ile SuperAmoled ile kıyaslayınca yanına bile yaklaşamıyordu. Siparişimi verdim. Yorumlarınız için çok teşekkür ederim

Hayırlı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı