Vivo vs Samsung

Bütçe
7000
Yani Xiaomi de olabilir bu fiyatlara önereceğiniz,

Fiyatı aşıyor ama.

Bu da olabilir istersen.

Fiyatı aşıyor ama.

Bu da olabilir istersen.
Bu önerdiklerin samsung a14 veya m14 den daha mi iyidir

300 TL yukarıda Galaxy A05s var. Esneyebilirseniz alın geçin, TR pazarında da Vivo'nun herhangi bir ürünü alınmaz, overpriced ve aşırı kalitesiz ürünler.

@kmsk38 Arkadaşların dediği gibi rahatlıkla Samsung alabilirsin. A serisi ve M serisini hem ben, hem de çevremde yıllardır kullananlar var gayet memnunuz. Zaten WhatsApp ve görüntülü konuşma için demişsin. Arkadaşların önerdiği M14 fazlasıyla işini görecektir. Fakat mağazalarda M serisi satılmıyor yanlış bilmiyorsam internetten sipariş vermen gerekecek. Yok illa mağazadan almam gerekiyor diyorsan. A14 veya biraz bütçeyi yükselterek A24'e bakabilirsin.

Vivo mevzusuna gelirsek, MediaMarkt'tan bir arkadaşımın babasına telefon alacaktık. Yardımcı olmam için rica ettiler, bende bütçelerine göre telefonlara baktım. Xiaomi'nin bir modeli vardı, adını hatırlamıyorum. O zaman ona karar verdik, kafadan iş yapmamak, işimi de sağlama almak adına forumda da yine danıştım. Burada da herkes onayladı. Abi mağazaya gittik, telefona baktık. Çalışan görevli 2 dakika sonra, bir de şöyle modelimiz var diyerek bir Vivo gösterdi. İstemiyoruz diyorum, adam ısrarla yok bu şöyle iyi, yok bu böyle iyi. Adama diyorum ki, kardeş senin gösterdiğin telefonun chipseti ne, bizim almak istediğimizinki ne depolama ve kamerayı söylemiyorum bile RAM farkı da zaten ortada. Neden alalım ki bunu diyorum. Ya EPEY sitesinden iki karşılaştırma yapıp gelmişsin, burada anlıyormuş gibi konuşuyorsun. Bir kere bunda 4+4 gerçek sanal RAM var falan dedi kahkaha atarak. Ya Sanal'ın gerçeği nasıl oluyor diyorum sıkışınca kahkaha atıyor. Adamla birbirimize giriyorduk, almadan çıktık geri. Yani orada karşıdakinin telefon ile bilgisinin olmadığını anladılar mı hemen bir Vivo satmaya çalışıyorlar. İşin sinir bozucu yanı kendileri de bir şeyden anladığı yok, anlayan adama da bilmişlik taslayıp, sen ne kadar doğruyu söylesen de ısrarla kendisinin doğru olduğunu ve haklı olduğunu üsteliyor. Kısacası sen neye karar verip neyi almak istiyorsan onun dışına çıkma ne kadar üstelerse üstelesinler. Özellikle annenle veya babanla gittiğinde seni ikna edemezlerse bu sefer onları ikna etmeye çalışıp onlara Vivo'nun daha iyi olduğunu üstelemeye çalışacaklar.

Anne-baba telefonu için genelde samsung ben de önerirdim ama vivo y17s gibi bir giriş seviyesi cihazı almazdım.

Y35 kullanan birisi olarak kesinlikle güzel bir cihaz yapmış vivo.

Fiyat olarakta iyi. 7999 TL ye düşmüş durumda 8/256 hem de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı