HUNTEx
Hectopat
Daha fazla
Ben 12 Pro 5G'nin A34'den farklı yanı yok demedim.Ben buna cevap yazmıştım ama cevap gitmemiş. Yeni farkettim. Hayır işlemci eskir. Sen burada kendinle fazla çelişmişsin. Benle aynı şeyi diyorsun ama farkında bile değilsin. Eğer işlemci eskimese J7 Prime günümüzdede rahat bir şekilde kullanılıyor olurdu. Sen burada 12 Pronun A34ten farklı yanı yok demişsin.Bu 7600Xt nin 4060 tidan farkı yok demek gibi olmuş.Bu konuya bakarsan zaten redminin Türkiyedeki serilerinin neden hiçbirinin alınmayacağı yeterince anlatılıyor.Dediğim gibi ucuz olması dışında hiçbir özelliği yok.
Neden Redmi Telefon Almamalıyız?
Evet, bu yazıda size bunun nedenlerini en açık şekilde anlatacağım. 1- Xiaomi ve Redmi aynı marka değil. Redmi, Xiaomi'nin alt markasıdır. Ürettikleri telefonlar vb. daha düşük kalitede olur. 2- Yazılım Bu telefonların yazılım anlamında çok problemleri olur. Mesela Redmi Note 8 modelinde...www.technopat.net
Düzgün oku. Attığın konu da sadece yazılım özelliklerinin kötülüğünden bahsedilmiş. Hatta bu telefon çok güçlü, neden Android 11 almıyor bile denmiş. Ben diyorum ki ; oyun oynamak ve alo demek için neden Note 12 Pro 5G alınmaz? Aynı fiyata Pubg'de 60 fps veren mi yoksa 40 fps veren telefonu mu seçersin? Şimdi bana burada A50'de 60 FPS gösteriyor ama ful drop var deme. Ayrıca Bir kaç yıl içinde oyun performansının azalma oranı A34'e göre daha yüksek olmayacak. Anla artık.Yani Oyun performansında A34'e güveniliyorsa 12 Pro 5G'ye de aynı şekilde güvenilmelidir.