Redmi 13C alınır mı?

Bütçe
9000
Ben buna cevap yazmıştım ama cevap gitmemiş. Yeni farkettim. Hayır işlemci eskir. Sen burada kendinle fazla çelişmişsin. Benle aynı şeyi diyorsun ama farkında bile değilsin. Eğer işlemci eskimese J7 Prime günümüzdede rahat bir şekilde kullanılıyor olurdu. Sen burada 12 Pronun A34ten farklı yanı yok demişsin.Bu 7600Xt nin 4060 tidan farkı yok demek gibi olmuş.Bu konuya bakarsan zaten redminin Türkiyedeki serilerinin neden hiçbirinin alınmayacağı yeterince anlatılıyor.Dediğim gibi ucuz olması dışında hiçbir özelliği yok.

Ben 12 Pro 5G'nin A34'den farklı yanı yok demedim.
Yani Oyun performansında A34'e güveniliyorsa 12 Pro 5G'ye de aynı şekilde güvenilmelidir.
Düzgün oku. Attığın konu da sadece yazılım özelliklerinin kötülüğünden bahsedilmiş. Hatta bu telefon çok güçlü, neden Android 11 almıyor bile denmiş. Ben diyorum ki ; oyun oynamak ve alo demek için neden Note 12 Pro 5G alınmaz? Aynı fiyata Pubg'de 60 fps veren mi yoksa 40 fps veren telefonu mu seçersin? Şimdi bana burada A50'de 60 FPS gösteriyor ama ful drop var deme. Ayrıca Bir kaç yıl içinde oyun performansının azalma oranı A34'e göre daha yüksek olmayacak. Anla artık.

Ben 12 Pro 5G'nin A34'ten farklı yanı yok demedim.

Düzgün oku. Attığın konu da sadece yazılım özelliklerinin kötülüğünden bahsedilmiş. Hatta bu telefon çok güçlü, neden Android 11 almıyor bile denmiş. Ben diyorum ki; oyun oynamak ve alo demek için neden Note 12 Pro 5G alınmaz? Aynı fiyata PUBG'de 60 FPS veren mi yoksa 40 FPS veren telefonu mu seçersin? Şimdi bana burada A50'de 60 FPS gösteriyor ama ful drop var deme. Ayrıca birkaç yıl içinde oyun performansının azalma oranı A34'e göre daha yüksek olmayacak. Anla artık.

Zaten ben yazılımdan bahsediyorum. Neden AMD NVIDIA örneği verdigimi zannediyosun. Çin malı bir markadan bu kadar beklenti içine girmen saçma. Telefonun ayarlarında bile reklam çıkıyora zaten denilecek bir şey yok. Ve ayrıca telefon oyun aracı değil zaten oyun icin PC tablet konsol falan alınır telefonun oyun performansından önce kamerasına ve arayüzüne bakılır.

Zaten ben yazılımdan bahsediyorum. Neden AMD NVIDIA örneği verdigimi zannediyosun. Çin malı bir markadan bu kadar beklenti içine girmen saçma. Telefonun ayarlarında bile reklam çıkıyora zaten denilecek bir şey yok. Ve ayrıca telefon oyun aracı değil zaten oyun icin PC tablet konsol falan alınır telefonun oyun performansından önce kamerasına ve arayüzüne bakılır.

PUBG Mobile'ı telefon dışında nereden oynayacağımı göster söz hak vereceğim sana. Aynı fiyata aynı deneyimi veren tablet bile yok. Allah'ım ne yazılımmış. Bak diyorum ki sosyal medya, Discord vb. kullanmayacaksa alsın bunu. Oyunun ortasında reklam çıkmıyor. Reklamları engellemekte basit:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu arada sen AMD NVIDIA örneği verdin ya, bizim insanlar salak mı da RX 6600 sistem alıyor. Çünkü onların CUDA çekirdekleriyle, render süresiyle işi yok. Ve bütçeleri düşük. Sadece oyunla işleri var. Bu fiyata 12 Pro 5G'ye RX 6600 dersek A25'e de RTX 3050 dememiz gerekir. Sen olsan hangisini alırsın?

PUBG Mobile'ı telefon dışında nereden oynayacağımı göster söz hak vereceğim sana. Aynı fiyata aynı deneyimi veren tablet bile yok. Allah'ım ne yazılımmış. Bak diyorum ki sosyal medya, Discord vb. kullanmayacaksa alsın bunu. Oyunun ortasında reklam çıkmıyor. Reklamları engellemekte basit:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu arada sen AMD NVIDIA örneği verdin ya, bizim insanlar salak mı da RX 6600 sistem alıyor. Çünkü onların CUDA çekirdekleriyle, render süresiyle işi yok. Ve bütçeleri düşük. Sadece oyunla işleri var. Bu fiyata 12 Pro 5G'ye RX 6600 dersek A25'e de RTX 3050 dememiz gerekir. Sen olsan hangisini alırsın?

A25 alırdım tabii ki de 6 ayda kameranın sorun çıkarmasını, buglarla uğraşmayı, parasını verdiğim telefonun reklam çıkmasın diye özellikle ayarıyla uğraşmayı istemem. Boş yere daha kısa ömürlü cihaz almam. Ayrıca oyun icin telefon alsam zaten Redmi değil POCO alırdım. Düz mantık.

Son düzenleme:
A25 alırdım tabii ki de 6 ayda kameranın sorun çıkarmasını, buglarla uğraşmayı, parasını verdiğim telefonun reklam çıkmasın diye özellikle ayarıyla uğraşmayı istemem. Ayrıca oyun icin telefon alsam zaten Redmi değil POCO alırdım. Düz mantık.

O zaman RX 6600 yerine RTX 3050 alırsın değil mi? Tamam 60 FPS alacakken 40 FPS almak, daha çok drop yemek benim için sorun değil diyen varsa A25 vb. Alsın. Ya da ayda bir iki kez bug ile karşılaşmamak, 3 dakikalık işle uğraşmamak ve 60 FPS almak için 4bin TL fazla verip A35 veya A34 alabilir.

O zaman RX 6600 yerine RTX 3050 alırsın değil mi? Tamam 60 FPS alacakken 40 FPS almak, daha çok drop yemek benim için sorun değil diyen varsa A25 vb. alsın. Ya da ayda bir iki kez bug ile karşılaşmamak, 3 dakikalık işle uğraşmamak ve 60 FPS almak için 4bin TL fazla verip A35 veya A34 alabilir.

Sadece oyun içinse 6600. hem oyun hem render programla gibi işler için alacaksam 3050 alırım bunu anlamak çok büyük bir beyin gerektirmiyor.

Nerede çeliştiğimi belirtirsen sevinirim ben neyin hangi seneryoda alınacağını yeterince iyi anlattığımı düşünüyorum.
Rtx, 3050'yi A25 farz edersek 12 Pro'yu da Rx 6600 farz etmemiz gerekiyor. Çok ortak nokta var. Sen bile dedin, Amacım oyunsa Rx 6600 alırım diye. Gerçi benim sorumda da sıkıntı var, oyun için hangi telefonu seçersin demem gerekiyordu. Daha fazla yazmak istemiyorum, konu kapansın lütfen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı