Redmi 13C alınır mı?

Bütçe
9000
Note 12 pro 5G neden alınmaz? Pubg oynayıp alo diyecekler için Bu fiyata başka seçenek yok. Az önceki bilgisize sorduğum gibi sana da soruyorum?
Redmilerin ömrü kısadır 1 yılı doldurmadan kasmalara başlar ve her yeni telefonda bir önceki telefonda olan özelliğide düşürdükleri oluyor. Aynı bütçede m34 almak kat ve kat daha mantıklıdır.

Özelliklerdede m34ün daha iyi olan özellikleri 13cye göre aşırı fazla:

SAMSUNG REDMİ
1732207135007.png

1732207212341.png

1732207232886.png

1732207282312.png

1732207354624.png

1732207384971.png

1732207425752.png

Redmilerin ömrü kısadır 1 yılı doldurmadan kasmalara başlar ve her yeni telefonda bir önceki telefonda olan özelliğide düşürdükleri oluyor. Aynı bütçede m34 almak kat ve kat daha mantıklıdır.

Özelliklerdede m34ün daha iyi olan özellikleri 13cye göre aşırı fazla:

SAMSUNG REDMİ
Eki Görüntüle 2356930
Eki Görüntüle 2356932
Eki Görüntüle 2356933
Eki Görüntüle 2356934
Eki Görüntüle 2356937
Eki Görüntüle 2356938
Eki Görüntüle 2356940
İlk olarak Redmi'lerin ömrü kısa diyerek genelleme yapmış olursun. Az önce de Redmi serisi telefonlar alınmaz dedin. Ben ise Redmi sınıfına giren Note 12 pro 5G telefonun neden alınmaz olduğunu sordum. 13C'ye alınabilir dediğim bir mesajım yok. 2. olarak Güçsüz Xiaomi telefonlar yazılımdan dolayı kasmaya başlar. Ama oyun performansında hiç bir değişiklik olmaz. Çünkü İşlemcinin oyun performansını İşlemci optimizasyonu ve işlemcinin gücü etkiler. 12 Pro 5G'de dimesty 1080 işlemci var. Bu gayet bilindik, güçlü ve optimize bir işlemci. Aynı işlemci A34'te de var. Yani Oyun performansında A34'e güveniliyorsa 12 Pro 5G'ye de aynı şekilde güvenilmelidir. Bu arada işlemcisi güçsüz olmayan Xiaomi telefonlar kolay kolay kasmaz. 12pro 5G'de aynı şekilde. Son olarak benim eleştirdiğim nokta Redmi'ler kötü deyip genelleme yapmandı. 13C'nin kötü olduğuna hem fikiriz.

İlk olarak Redmi'lerin ömrü kısa diyerek genelleme yapmış olursun. Az önce de Redmi serisi telefonlar alınmaz dedin. Ben ise Redmi sınıfına giren Note 12 Pro 5G telefonun neden alınmaz olduğunu sordum. 13C'ye alınabilir dediğim bir mesajım yok. 2. olarak güçsüz Xiaomi telefonlar yazılımdan dolayı kasmaya başlar. Ama oyun performansında hiçbir değişiklik olmaz. Çünkü işlemcinin oyun performansını işlemci optimizasyonu ve işlemcinin gücü etkiler. 12 Pro 5G'de dimesty 1080 işlemci var. Bu gayet bilindik, güçlü ve optimize bir işlemci. Aynı işlemci A34'te de var. Yani oyun performansında A34'e güveniliyorsa 12 Pro 5G'ye de aynı şekilde güvenilmelidir. Bu arada işlemcisi güçsüz olmayan Xiaomi telefonlar kolay kolay kasmaz. 12Pro 5G'de aynı şekilde. Son olarak benim eleştirdiğim nokta Redmi'ler kötü deyip genelleme yapmandı. 13C'nin kötü olduğuna hemfikiriz.

Redmi serisinin alınmayacağı konusunda hala aynı şekilde düşünüyorum Redmi'nin hiçbir özelliği yok sadece ucuz diye alınıyor Xiaomi yazılım konusunda kötüdür kullandıği parcalar kalitelidir eğer parça kalitesi düşerse.
Xiaomi tamamen alınmaz bir markaya döner. Redmi gibi kısıtlı bütceyle yapilmis telefonları ise zaten HyperOS yüzünden fazla zorlandığından ortalama olan islemcisi normalde olması gerekenden daha çabuk eskimeye başlar. Ayrıca hangi işlemciyi kullanırsan kullan her gecen gün teknolojinin ilerleyisinden dolayı oda eskiyecektir oyun performansı sabittir diye bir şey yok. Zaten bir telefon sadece oyun performansına bakılarak alınmaz oda ayrı bir konu.

Redmi serisinin alınmayacağı konusunda hala aynı şekilde düşünüyorum Redmi'nin hiçbir özelliği yok sadece ucuz diye alınıyor Xiaomi yazılım konusunda kötüdür kullandıği parcalar kalitelidir eğer parça kalitesi düşerse.
Xiaomi tamamen alınmaz bir markaya döner. Redmi gibi kısıtlı bütceyle yapilmis telefonları ise zaten HyperOS yüzünden fazla zorlandığından ortalama olan islemcisi normalde olması gerekenden daha çabuk eskimeye başlar. Ayrıca hangi işlemciyi kullanırsan kullan her gecen gün teknolojinin ilerleyisinden dolayı oda eskiyecektir oyun performansı sabittir diye bir şey yok. Zaten bir telefon sadece oyun performansına bakılarak alınmaz oda ayrı bir konu.
İşlemcinin eskimesi diye bir şey yoktur. İşlemci her zaman aynı performansı verir. Telefonun zamanla yavaşlamasını sağlayan şey belirli bir süre boyunca periyodik olarak güncelleme gelmesidir. Bu güncellemeler telefona ağır gelir. Yani telefonun ilk çıktığı sürümü Custom Rom olarak atarsak 10 yıllık bir telefonu ilk gün ki performansına eriştirebiliriz (uygulama güncellemelerini saymıyorum). Oyun performansı konusuna gelirsek ram dolmadığı sürece oyun performansı işletim sistemi ile bağdaştırılamaz. Ayrıca oyunlarda kasmalar zamanla oluşmaz derken eksik söylemişim. İşletim sistemi ne kadar güncellenirse güncellensin oyun performansı aynı kalır (ram dolmadıkça) diyecektim. En son ki cümlene göre hayır sadece oyun performansına bakılarak alınır. Ben oyun oynayacağım, ve alo diyeceğim. Diğer özelliklerine de bakmak lazım diyorsan 12 Pro 5G'nin A34'den eksik özelliği yok.

Ben buna cevap yazmıştım ama cevap gitmemiş. Yeni farkettim. Hayır işlemci eskir. Sen burada kendinle fazla çelişmişsin. Benle aynı şeyi diyorsun ama farkında bile değilsin. Eğer işlemci eskimese J7 Prime günümüzdede rahat bir şekilde kullanılıyor olurdu. Sen burada 12 Pronun A34ten farklı yanı yok demişsin.Bu 7600Xt nin 4060 tidan farkı yok demek gibi olmuş.Bu konuya bakarsan zaten redminin Türkiyedeki serilerinin neden hiçbirinin alınmayacağı yeterince anlatılıyor.Dediğim gibi ucuz olması dışında hiçbir özelliği yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı