Redmi 13C vs Redmi 12

Gandalfs

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar iyi günler dilerim. Şu an elimde Redmi 13C 8 GB 256 GB hafızalı telefon var. Bu telefonu babama vermeyi düşünüyorum, üniversitelilere vergisiz telefon verildiği için Redmi 12 aldık eve.

Telefonlar arasında ne gibi farklar vardır? Değişmem mantıklı olur mu? Redmi 12 de 128 GB 8 GB RAM'e sahip.

Şu an 13C'den memnunum. Oyun oynarken falan bayağı rahatlık sağlıyor. Kamerası biraz kötü sadece, başka sorunu yok.

Redmi 12 de oyun ve kamera performansı olarak 13C'den daha iyi verim alabilir miyim sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Redmi 12'nin ekran daha iyi. Oyun performansı olarak aynılar hatta Redmi 12'de daha düşük de olabilir ekran 1080p olduğundan. Kamerası hakkında bir fikrim yok denemeniz lazım. Oyun için değişmeniz pek mantıklı değil gibi. Oyun oynamayacaksanız bence değişmeniz iyi olur 720p ekrandan 1080P'ye geçince farkı hissedersiniz.

Redmi 12'nin ekran daha iyi. Oyun performansı olarak aynılar hatta Redmi 12'de daha düşük de olabilir ekran 1080p olduğundan. Kamerası hakkında bir fikrim yok denemeniz lazım. Oyun için değişmeniz pek mantıklı değil gibi. Oyun oynamayacaksanız bence değişmeniz iyi olur 720p ekrandan 1080P'ye geçince farkı hissedersiniz.
Yani ben şuan memnunum aslında 256GB falan benimki hiç sıkıntısını da görmedim. Ama konuştuğum bazı kişiler Redmi 12 daha iyi demişti

13C'nin işlemcisinin dengi benim telefonda var (A32 4G). İşkence çekiyorum, 90 Hz'de sürekli drop oluyor, telefon ilk açıldığında ayılması yarım saati buluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı