Redmi 14 Plus alınır mı?

cicikkus859

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, yurt dışından bir telefon alacaktım. Direkt konuya gireceğim, bu telefon alınır mı? Alınmaz diyorsanız neden ve ne önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.

Merhaba, yurt dışından bir telefon alacaktım. Direkt konuya gireceğim, bu telefon alınır mı? Alınmaz diyorsanız neden ve ne önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.

Redmi Note 14 Pro Plus'dan mı bahsediyorsunuz bahsediyorsanız ben kullanıyorum gayet iyi performans kamerası güzel alınır oyun oynayacaksanız POCO X7 Pro'yu tercih etmenizi öneririm ama günlük kullanımda sorun olmuyor

Alınabilir bence ama muhakkak piyasayı yine bir gözden geçirin yurtdışı piyasası nasıl bilmiyorum o nedenle fiyatı iyi ise alınabilir. Bahsettiğiniz telefon Note 14 Pro Plus ise diyorum. Bir de Redmi'nin bazı telefonlarının yazılımımda stabilizasyon sorunları var, yukarıdaki arkadaş gibi kullanan birilerine sorsanız iyi olur.

Fiyatı hakkında daha bilgi almadım. O yüzden normal piyasaya göre konuşmak lazım.

Redmi Note 14 Pro Plus'dan mı bahsediyorsunuz bahsediyorsanız ben kullanıyorum gayet iyi performans kamerası güzel alınır oyun oynayacaksanız POCO X7 Pro'yu tercih etmenizi öneririm ama günlük kullanımda sorun olmuyor
Kaç yıl kullandınız hiçbir sorunla karşılaştınız mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı