Redmi 14 Ultra vs iPhone 13 vs S24 Ultra

Bütçe
30.000-38.000
Gidip 60 hz ekrana sahip, özellikleri bu fiyatları hak etmeyen telefona para bayılmak istiyorsan senin seçimin. Yurt içi bile ıphone 13 ten daha iyi samsung, xiaomi, honor telefonlar var.
Yurt dışı alacaksan kriterlerine göre Samsung S24 ultra veya Xiaomi 14 ultradan birisi alacaksın. Ya da yurt içi Xiaomi 14T pro veyahut S24 plus gibi ıphone 13ten hatta ıphone 14,15 serisiyle kafa kafaya giden bu harika 2 cihazdan birisini alacaksın. Başka bir seçeneğin yok, ıphone düşünüyorsan orasını bilemem ama.

Yurtdışı cihaz alacağına iPhone 13 alabilirsin. Şuan kullanıyorum bir sorun varsa sorabilirsin

Bu arada iPhone 13 ve o diğer seçenekler arasında ciddi bir telefon boyutu farkı var o da önemli bir mesele elin küçükse.

S24+ nesini sevmediniz hocam? Bu ay içinde düz iPhone 14ten geçmeyi planlıyordum.
Hocam s25 serisini niye beklemiyorsunuz

Yurtdışı cihaz alacağına iPhone 13 alabilirsin. Şuan kullanıyorum bir sorun varsa sorabilirsin

Bu arada iPhone 13 ve o diğer seçenekler arasında ciddi bir telefon boyutu farkı var o da önemli bir mesele elin küçükse.

Düz iphone aldırmayın, yapmayın adama bu kötülüğü

iPhone 13 fiyatına Xiaomi 14T, S23, S24, biraz bütçe artarsa S24+ ve 14T Pro var. Bu cihazlar varken iPhone 13 asla alınmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı