Redmi 14C alınır mı?

Bütçe
6000-7000

RealDomino

Centipat
Daha fazla  
Biraz kararsızım da ne alacağımı bilmiyorum ama alacaksam fiyatı 6000-7000 arası 2. el olmayan Xiaomi marka telefon alacağım, fikriniz nedir?

Realme 9 Pro.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanma amacınız nedir? Genel kullanım için ve düşük/orta grafikli oyunlar için alınabilir.

Redmi 14C alınmaz, 720p ekran, yetersiz işlemci, düşük şarj hızı ve yazılımı kötü. Yurt içi olarak önerdiğim cihazı alabilirsiniz yurt içi düşünüyorsanız.

Düşük grafikte oynayacağım zaten bir de genel kullanım oyun kaldırsın istiyorum sadece.

Aynı paraya Realme 9 Pro varken Redmi 14C almayın, neredeyse her özellikte dediğiniz cihazdan üstün bir cihaz. 1-2 seneye pişman olursunuz.

2.el düşünür müsünüz? Alınmamalı bence.

Aynı paraya Realme 9 Pro varken Redmi 14C almayın, neredeyse her özellikte dediğiniz cihazdan üstün bir cihaz. 1-2 seneye pişman olursunuz.

Realme 9 Pro'nunda satıcısı orijinal değil Redmi alsam orijinalde çok sahte cihaza denk geldiğim için orijinal satıcılı bakıyorum umarım anlarsınız.

2.el düşünür müsünüz? Alınmamalı bence.

2. el düşünmüyorum.

Hocam arkadaşın dediği gibi realme 9 Pro ya da realme 12 Lite alın, bütçenize uygun en kaliteli telefonlar bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…