Redmi 14C alınır mı?

Bütçe
6000-7000
Biraz kararsızım da ne alacağımı bilmiyorum ama alacaksam fiyatı 6000-7000 arası 2. el olmayan Xiaomi marka telefon alacağım, fikriniz nedir?

Xiaomi'nin hiçbir C modeli alınmaz.

Biz Xiaomi istediğini unuttuk arkadaşın 😀. Ama illa Xiaomi istiyorsa onu alsın, Realme 9 Pro ve Realme 12 Lite gerçekten çok daha performanslı görünüyor.

Haklısınız şimdi karşılaştırdım realme 9 Pro daha iyi.

Biz Xiaomi istediğini unuttuk arkadaşın 😀. Ama illa Xiaomi istiyorsa onu alsın, Realme 9 Pro ve Realme 12 Lite gerçekten çok daha performanslı görünüyor.

Ama satıcı orijinal değil yani sahte çıkmasından korkuyorum Hepsiburada'dan baktığım için Redmi en azından orijinal satıcı satıyor.

Samsung almayı düşünmüyorum Samsung çok memnun kaldığım bir telefon markası değil.

14C 10 yıllık Samsung telefonlardan kötü bir telefon. Satıcısı orijinal değilden kasıtınız Realme olmaması mı? Zaten bir şey olursa da kutuyu açmadan iade edersiniz.

Ama satıcı orijinal değil yani sahte çıkmasından korkuyorum Hepsiburada'dan baktığım için Redmi en azından orijinal satıcı satıyor.

Sahte çıkmaz, sahtesi yok bu telefonların. Dediğim gibi bir şey olursa da iade edersiniz.

Realme 9'un sahtesini üretecek beyinsiz yoktur diye düşünüyorum :) Kötü bir şey olursa iade edersiniz zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
14C 10 yıllık Samsung telefonlardan kötü bir telefon. Satıcısı orijinal değilden kasıtınız Realme olmaması mı? Zaten bir şey olursa da kutuyu açmadan iade edersiniz.

Sahte çıkmaz, sahtesi yok bu telefonların. Dediğim gibi bir şey olursa da iade edersiniz.

Zaten şu an samsumg Galaxy C7 kullanıyorum ondan daha iyi de zaten çok performans beklemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı