Cihazımda (Redmi 8) Custom ROM yüklüydü, başka bir Custom ROM kurdum lakin format data yapmayı unutup yeniden başlattım ve cihaz bootloopa girdi. Lakin diğerlerinden çok daha farkli bir şeydi, sanki güç tuşuna basıyormuşum gibiydi. TWRP ve ROM'a zaten erişemiyorum Redmi logosunda restart atıyor sürekli, fastboota girince de 4-5 saniye durup cihaz restart atıyordu. Sonra bilgisayara bağlayıp stok ROM'u kurayım dedim tabii restart atınca kurulamadı.
Stok ROM dahi kuramıyorum ne yapmam lazım. Fastboot'tan "Fastboot OEM poweroff" komutunu yazsam bile cihaz açılıp Bootloop'a devam ediyor. Şarjı bitince güç düğmesine basınca bitmiş pil simgesi çıkar ya, o bile ikide bir çıkıyor.
Telefonunuz MediaTek işlemcili mi? Öyleyse eğer SP Flash Tool ile stock ROM atmayı deneyin. Çünkü SP Flash Tool ile ROM atabilmek için telefonun kapalı olması gerekiyor. Forumda ve YouTube'da rehberleri mevcut. Ben şunu izleyerek yapmıştım:
Telefonunuz MediaTek işlemcili mi? Öyleyse eğer SP Flash Tool ile stock ROM atmayı deneyin. Çünkü SP Flash Tool ile ROM atabilmek için telefonun kapalı olması gerekiyor. Forumda ve YouTube'da rehberleri mevcut. Ben şunu izleyerek yapmıştım:
Yaptığınız işlem cihazı hard brick edebilecek bir düzeyde değil ama geçenlerde gözümün önünde hard brick olan Mi Note 3'ü görünce markaya olan güvenim azaldı.
Yaptığınız işlem cihazı hard brick edebilecek bir düzeyde değil ama geçenlerde gözümün önünde hard brick olan Mi Note 3'ü görünce markaya olan güvenim azaldı.
Bootloader arza vermiş anlaşılan, ona benziyor. Edl mod ile ROM atılması gerekiyor, muhtemelen unauth elf dosyası olmadığı için yetkili hesap kısmında takılır. Fastboot ile flash işlemi yapabiliyor musunuz?
Bootloader arza vermiş anlaşılan, ona benziyor. Edl mod ile ROM atılması gerekiyor, muhtemelen unauth elf dosyası olmadığı için yetkili hesap kısmında takılır. Fastboot ile flash işlemi yapabiliyor musunuz?