- Makaleler
- 3
Risk almaya değmez diye düşündüm, arkadaş yeterince bilgili değilse daha fazla uğraşmayalım. Ayrıca link patlak.@codefl0w hocam Redmi 8 8A bunlara aynı rom kuruluyor.
Pixel Experience harici özelleştirme bulundurmayan ROM bulmanız epey zor. CRDroid'de kalın bence.Orijinal pixel arayüzü yok mu hepsi özelleştirmeli.
Risk almaya değmez diye düşündüm, arkadaş yeterince bilgili değilse daha fazla uğraşmayalım. Ayrıca link patlak.
Risk almaya değmez diye düşündüm, arkadaş yeterince bilgili değilse daha fazla uğraşmayalım. Ayrıca link patlak.
PixelExperience harici özelleştirme bulundurmayan ROM bulmanız epey zor. CrDroid'de kalın bence.
Attığım XDA linkindeki diğer ROM'lara bakın veya PixelExperience 12 ile idare edin.Android 13 ROM'u kurulu şu an onda da yüz kilidi yok o olsa durucam ama işte.
Attığım XDA linkindeki diğer ROM'lara bakın veya PixelExperience 12 ile idare edin.
Hayır, aldığınız en son sürüm 12.5.Peki MIUI 13 veya 14 ROM'u var mı?
Plus da biraz daha fazla özelleştirme var o kadar pek bir fark yok.
Plus bir kaç ufak kalite iyileştirmesi sağlıyor, performansa veya boyuta etkisi yok. İndirmişken Plus indirin.Peki PixelExperience 12 mi yoksa 12 Plus mı?
Hayır, aldığınız en son sürüm 12.5.
MIUI kullanmak isterseniz Xiaomi. EU ROM'lara bir bakın derim.
Plus birkaç ufak kalite iyileştirmesi sağlıyor, performansa veya boyuta etkisi yok. İndirmişken Plus indirin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.