105993 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 6.913 Makaleler 3 Çözümler 43 15 Ağustos 2023 #11 @codefl0w hocam Redmi 8 8A bunlara aynı rom kuruluyor.
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.870 Makaleler 3 Çözümler 35 15 Ağustos 2023 #12 105993 dedi: @codefl0w hocam Redmi 8 8A bunlara aynı rom kuruluyor. Genişletmek için tıkla... Risk almaya değmez diye düşündüm, arkadaş yeterince bilgili değilse daha fazla uğraşmayalım. Ayrıca link patlak. Dvm95 dedi: Orijinal pixel arayüzü yok mu hepsi özelleştirmeli. Genişletmek için tıkla... Pixel Experience harici özelleştirme bulundurmayan ROM bulmanız epey zor. CRDroid'de kalın bence.
105993 dedi: @codefl0w hocam Redmi 8 8A bunlara aynı rom kuruluyor. Genişletmek için tıkla... Risk almaya değmez diye düşündüm, arkadaş yeterince bilgili değilse daha fazla uğraşmayalım. Ayrıca link patlak. Dvm95 dedi: Orijinal pixel arayüzü yok mu hepsi özelleştirmeli. Genişletmek için tıkla... Pixel Experience harici özelleştirme bulundurmayan ROM bulmanız epey zor. CRDroid'de kalın bence.
Dvm95 Hectopat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 483 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #13 codefl0w dedi: Risk almaya değmez diye düşündüm, arkadaş yeterince bilgili değilse daha fazla uğraşmayalım. Ayrıca link patlak. Genişletmek için tıkla... Android 13 ROM'u kurulu şu an onda da yüz kilidi yok o olsa durucam ama işte. codefl0w dedi: Risk almaya değmez diye düşündüm, arkadaş yeterince bilgili değilse daha fazla uğraşmayalım. Ayrıca link patlak. PixelExperience harici özelleştirme bulundurmayan ROM bulmanız epey zor. CrDroid'de kalın bence. Genişletmek için tıkla... Peki MIUI 13 veya 14 ROM'u var mı?
codefl0w dedi: Risk almaya değmez diye düşündüm, arkadaş yeterince bilgili değilse daha fazla uğraşmayalım. Ayrıca link patlak. Genişletmek için tıkla... Android 13 ROM'u kurulu şu an onda da yüz kilidi yok o olsa durucam ama işte. codefl0w dedi: Risk almaya değmez diye düşündüm, arkadaş yeterince bilgili değilse daha fazla uğraşmayalım. Ayrıca link patlak. PixelExperience harici özelleştirme bulundurmayan ROM bulmanız epey zor. CrDroid'de kalın bence. Genişletmek için tıkla... Peki MIUI 13 veya 14 ROM'u var mı?
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.870 Makaleler 3 Çözümler 35 15 Ağustos 2023 #14 Dvm95 dedi: Android 13 ROM'u kurulu şu an onda da yüz kilidi yok o olsa durucam ama işte. Genişletmek için tıkla... Attığım XDA linkindeki diğer ROM'lara bakın veya PixelExperience 12 ile idare edin.
Dvm95 dedi: Android 13 ROM'u kurulu şu an onda da yüz kilidi yok o olsa durucam ama işte. Genişletmek için tıkla... Attığım XDA linkindeki diğer ROM'lara bakın veya PixelExperience 12 ile idare edin.
Dvm95 Hectopat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 483 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #15 codefl0w dedi: Attığım XDA linkindeki diğer ROM'lara bakın veya PixelExperience 12 ile idare edin. Genişletmek için tıkla... Peki PixelExperience 12 mi yoksa 12 Plus mı?
codefl0w dedi: Attığım XDA linkindeki diğer ROM'lara bakın veya PixelExperience 12 ile idare edin. Genişletmek için tıkla... Peki PixelExperience 12 mi yoksa 12 Plus mı?
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.870 Makaleler 3 Çözümler 35 15 Ağustos 2023 #16 Dvm95 dedi: Peki MIUI 13 veya 14 ROM'u var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, aldığınız en son sürüm 12.5. MIUI kullanmak isterseniz Xiaomi.eu ROM'lara bir bakın derim.
Dvm95 dedi: Peki MIUI 13 veya 14 ROM'u var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, aldığınız en son sürüm 12.5. MIUI kullanmak isterseniz Xiaomi.eu ROM'lara bir bakın derim.
105993 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 6.913 Makaleler 3 Çözümler 43 15 Ağustos 2023 #17 Plus da biraz daha fazla özelleştirme var o kadar pek bir fark yok.
Dvm95 Hectopat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 483 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #18 105993 dedi: Plus da biraz daha fazla özelleştirme var o kadar pek bir fark yok. Genişletmek için tıkla... Plus iniyor şu an.
105993 dedi: Plus da biraz daha fazla özelleştirme var o kadar pek bir fark yok. Genişletmek için tıkla... Plus iniyor şu an.
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.870 Makaleler 3 Çözümler 35 15 Ağustos 2023 #19 Dvm95 dedi: Peki PixelExperience 12 mi yoksa 12 Plus mı? Genişletmek için tıkla... Plus bir kaç ufak kalite iyileştirmesi sağlıyor, performansa veya boyuta etkisi yok. İndirmişken Plus indirin.
Dvm95 dedi: Peki PixelExperience 12 mi yoksa 12 Plus mı? Genişletmek için tıkla... Plus bir kaç ufak kalite iyileştirmesi sağlıyor, performansa veya boyuta etkisi yok. İndirmişken Plus indirin.
Dvm95 Hectopat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 483 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #20 codefl0w dedi: Hayır, aldığınız en son sürüm 12.5. MIUI kullanmak isterseniz Xiaomi. EU ROM'lara bir bakın derim. Genişletmek için tıkla... Yok ben MIUI 13 kurmuştum ama hep güncelleme var diyordu güncellediğimde de başarısız oldu diyordu. codefl0w dedi: Plus birkaç ufak kalite iyileştirmesi sağlıyor, performansa veya boyuta etkisi yok. İndirmişken Plus indirin. Genişletmek için tıkla... Bu video ile kurmuştum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
codefl0w dedi: Hayır, aldığınız en son sürüm 12.5. MIUI kullanmak isterseniz Xiaomi. EU ROM'lara bir bakın derim. Genişletmek için tıkla... Yok ben MIUI 13 kurmuştum ama hep güncelleme var diyordu güncellediğimde de başarısız oldu diyordu. codefl0w dedi: Plus birkaç ufak kalite iyileştirmesi sağlıyor, performansa veya boyuta etkisi yok. İndirmişken Plus indirin. Genişletmek için tıkla... Bu video ile kurmuştum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et