codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.870 Makaleler 3 Çözümler 35 15 Ağustos 2023 #21 Dvm95 dedi: Yok ben MIUI 13 kurmuştum ama hep güncelleme var diyordu güncellediğimde de başarısız oldu diyordu. Bu video ile kurmuştum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Thumbnail'de Redmi Note 11'den portlandığı yazıyor, stabil olmaması normal.
Dvm95 dedi: Yok ben MIUI 13 kurmuştum ama hep güncelleme var diyordu güncellediğimde de başarısız oldu diyordu. Bu video ile kurmuştum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Thumbnail'de Redmi Note 11'den portlandığı yazıyor, stabil olmaması normal.
Dvm95 Hectopat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 483 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #22 codefl0w dedi: Thumbnail'de Redmi Note 11'den portlandığı yazıyor, stabil olmaması normal. Genişletmek için tıkla... Peki One UI ROM'u var mıdır?
codefl0w dedi: Thumbnail'de Redmi Note 11'den portlandığı yazıyor, stabil olmaması normal. Genişletmek için tıkla... Peki One UI ROM'u var mıdır?
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.870 Makaleler 3 Çözümler 35 15 Ağustos 2023 #23 Dvm95 dedi: Peki One UI ROM'u var mıdır? Genişletmek için tıkla... Çok yüksek ihtimalle hayır. Yine de az önce attığım XDA sayfasına bakabilirsiniz ama umutlanmanızı önermem.
Dvm95 dedi: Peki One UI ROM'u var mıdır? Genişletmek için tıkla... Çok yüksek ihtimalle hayır. Yine de az önce attığım XDA sayfasına bakabilirsiniz ama umutlanmanızı önermem.
Dvm95 Hectopat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 483 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #24 codefl0w dedi: Çok yüksek ihtimalle hayır. Yine de az önce attığım XDA sayfasına bakabilirsiniz ama umutlanmanızı önermem. Genişletmek için tıkla... PixelExperience Plus 12 kuruyorum şu an.
codefl0w dedi: Çok yüksek ihtimalle hayır. Yine de az önce attığım XDA sayfasına bakabilirsiniz ama umutlanmanızı önermem. Genişletmek için tıkla... PixelExperience Plus 12 kuruyorum şu an.