Redmi 9 güncelleme sonrası “your device is corrupt” hatası veriyor

bekir03_35

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RYZEN 7 5700U
AMD RADEON GRAPHİCS
SAMSUNG 512 GB M2 .SSD
MİCRON 16 GB DD4 RAM
Meslek
Öğrenci
Ben telefonu servise vermiştim normalde MIUI 12.5.2.0 olarak geri geldi sistem güncellemesi yapmış otomatik şimdi de açılırken your device is corrupt diyor Power tusuna basmadan açılmıyor ROM atmadan çözüm var mıdır bootloop riskine girmek istemiyorum @Xiaomi

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonun ROM'unu PC indir içinde vbmeta. İmg olan dosyası minimal ABD ile Fastboot modunda flash et.

ROM atmak işlemler doğru olduğu süreç sizi bootloop'a sokmaz. Büyük ihtimal Mi kilidi kapandı güncelleme ile, geri açar mısınız Mi Unlock Tool programı ile?

Red stade ya da orange stade tarzı bir şey yazıyor mu?

Red stade ya da orange stade tarzı bir şey yazıyor mu?
Hayır hocam düz yazı yazıyor sadece power tusuna basmadan açılmıyor dediğim gibi

ROM atmak işlemler doğru olduğu süreç sizi Bootloop'a sokmaz. Büyük ihtimal Mi kilidi kapandı güncelleme ile, geri açar mısınız MI Unlock Tool programı ile?

Hocam şu an ROM atamam o kadar bilgili değilim bir kere merakımdan denemiştim bootlop oldu cihaz daha da ellemem ama bootlader açık

Telefonun ROM'unu PC indir içinde vbmeta. İmg olan dosyası minimal ABD ile Fastboot modunda flash et.
Hocam bazı arkadaşlarda hard reset ise yaramış denesem sorun olurmu zaten virüs var galiba telefonda eskisi kadar performansı iyi değil batarya çok hızlı gidiyor sizce riskli midir ? Hard reset

Bir ihtimal çözülür çözülmezse dediğim yönetimi yap garanti çözülür.

Bir ihtimal çözülür çözülmezse dediğim yönetimi yap garanti çözülür.

Hocam size bir şey soracağım Bende Fastboot modu eskiden Tavşan vardı şimdi düz turuncu Fastboot yazıyor sadece bu iyi mi yani yeni sürüm mü acaba? 2. Sorum ( Hard reset riskli midir ona göre yapacağım)

Hocam size bir şey soracağım bende Fastboot modu eskiden tavşan vardı şimdi düz turuncu Fastboot yazıyor sadece bu iyi mi yani yeni sürüm mü acaba? 2. sorum ( hard reset riskli midir ona göre yapacağım.

MIUI 13 Fastboot düz turuncu renkde. Hard reset ise IMEI alıtdısya IMEI silinebilir yurt içi ise problem yok.

MIUI 13 Fastboot düz turuncu renkde. Hard reset ise IMEI alıtdısya IMEI silinebilir yurt içi ise problem yok.

Hocam Amazon TR'den aldım yani tek korkum o hataya rağmen bootloop döngüsüne girmez değil mi?

@bekir03_35 Amazon TR'den ise gitmez, hard reset ile zaten gitmez IMEI. Bahsetttiğim şey bootloader değildi bu arada, mi kilidiydi. Mi Unlock Tool ile açık mı diye bakın hard reset işe yaramazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…