Redmi 9 güncelleme sonrası “your device is corrupt” hatası veriyor

@bekir03_35 Amazon TR'den ise gitmez, hard reset ile zaten gitmez IMEI. Bahsetttiğim şey bootloader değildi bu arada, mi kilidiydi. MI Unlock Tool ile açık mı diye bakın hard reset işe yaramazsa.

Hocam bl açık üstte kilit var açık olarak daha denemedim hard reset i sorun olur diye Bootlop olayından sonra tırsıyorum biraz

@bekir03_35 tamam kilit açık, reset atabilirsiniz, bootloopa sebep olmaz anakartta sorun yoksa eğer.

@bekir03_35 tamam kilit açık, reset atabilirsiniz, bootloopa sebep olmaz anakartta sorun yoksa eğer.
Hocam alta açılırken refuse blow : success yazıyor sonra kapanıyor bildiğim kadarıyla Tüm Redmi 9larda olan kronik sorun diye tahmin ediyorum anakart kaynaklı mi bilmiyorum deniyorum hocam hard reseti

Hocam 2 wipe sorunsuz geçti ama o yazı gitmedi pc ile işimiz var anlaşılan... Rom atmadan cmd ile halledeceğim bir kod yokmudur hocam

Son düzenleme:
Hocam alta açılırken Rufus'e blow: Success yazıyor sonra kapanıyor bildiğim kadarıyla Tüm Redmi 9'larda olan kronik sorun diye tahmin ediyorum anakart kaynaklı mi bilmiyorum deniyorum hocam hard reseti.

Hocam 2 wipe sorunsuz geçti ama o yazı gitmedi PC ile işimiz var anlaşılan... ROM atmadan CMD ile halledeceğim bir kod yok mudur hocam.

Dediğim yönetimi yap.

Sonunda MIUI 13 yaptım o lanet yazıdan da kurtuldum MIUI 13 baya optimize etti oyun performansı falan düzeldi :) bu işi de pcsiz hallettim :))

Konu kapanabilir

Technopat Haberler

Geri
Yukarı