Çözüldü Redmi 9 hard brick oldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Dil ve ülke seçtim. Bir ağa bağlanmamı istedi. Sonra telefonunuz hazırlanıyor ekranı geldi. Bu ekranda biraz bekledikten sonra "bağlanılamadı" hatası aldım. Başka bir ağ ile deneyin diyor fakat başka ağlar ile de aynı sonucu alıyorum. En sonda "oturum açılamadı - there was a problem communicating with Google servers. Try again later" hatası aldım.

Eğer ağ seçmeden devam edersem sonuç aynı: Oturum açılamadı.

Hmm. Setup bypass ZIP deneyin hocam. Ana ekrana atıyor direk kurulumu atlayıp.

Dizi izler gibi yorumları okudum. Bende Redmi 9 kilitlemiştim paso ilk ekran gelip gelip kapanıyordu hiçbir menüye giremiyordum, internette verilen programlar dosyalara da hiç güvenim yoktu. Gittim yollattım yeni IMEI, tekrardan romdur falan filan kısaca formatladım geri aldım.

Hocam sizin götürdüğünüz yerlerde bu programlar ile yapıyor sıkıntı orada :D. Sadece şu yetkili hesap olayı için ben 500 TL alan gördüm. Yaptığı hiçbir şey yok sadece tüm tuşlara basılı tutarak telefonu PC'ye bağlıyor telefon tamamen kapanıyor program görünce telefonu tutup auth kapatıyor ve mi logo gelip gelmeye devam ediyor ya Fastboot'a atıyor ya da siz kendiniz giriyorsunuz. Benim arkadaşta fastbootd ye atmıştı.

Biraz daha açabilir misiniz hocam nasıl yapılacağına dair? Bir de şimdilik kurulumu atlasam daha sonra yeniden bu hatayı alır mıyım?

IMEI ile ilgili bir sıkıntınız yok ise büyük ihtimalle sonraki sefer almazsınız. Gerçi sizde TWRP yoktu nasıl geçiceksiniz ki orayı unuttuk. SIM kartınızı çıkarıp tekrar deneyin olmaz ise Google FRP bypass lazım olacak gibi gözüküyor. FRP olmayabilir ismi düzeltirsiniz.

Hocam sizin götürdüğünüz yerlerde bu programlar ile yapıyor sıkıntı orada :D. Sadece şu yetkili hesap olayı için ben 500 TL alan gördüm. Yaptığı hiçbir şey yok sadece tüm tuşlara basılı tutarak telefonu PC'ye bağlıyor telefon tamamen kapanıyor program görünce telefonu tutup auth kapatıyor ve mi logo gelip gelmeye devam ediyor ya Fastboot'a atıyor ya da siz kendiniz giriyorsunuz. Benim arkadaşta fastbootd ye atmıştı.

IMEI ile ilgili bir sıkıntınız yok ise büyük ihtimalle sonraki sefer almazsınız. Gerçi sizde TWRP yoktu nasıl geçiceksiniz ki orayı unuttuk. SIM kartınızı çıkarıp tekrar deneyin olmaz ise Google FRP bypass lazım olacak gibi gözüküyor. FRP olmayabilir ismi düzeltirsiniz.
Hocam bypass için DroidKit'i deneyeceğim. Sonuçları birazdan paylaşırım.

Telefon Wi-Fi'ya falan bağlanıyor mu bu arada?
Evet bağlanmada sorun yok.

Hocam bypass yapamadım. DroidKit Samsung içinmiş. Glitchleme yöntemi denedim fakat yine işe yaramadı. Yardımcı olabilir misiniz? @paulhayranı

Son düzenleme:
Fastboot'ta iken olması lazım zaten deneyin bakalım olacak mı? MediaTek kısmında olması lazım.
1687211490914.png

Hangisi hocam?

Veya bu mu?
1687211968603.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı