P paulhayranı Picopat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 306 Çözümler 1 20 Haziran 2023 #191 theAntagonist dedi: Eki Görüntüle 1828306 Hangisi hocam? Genişletmek için tıkla... Bu menüde ben göremedim ya da kör oldum. Android kısmına bakın bir de.
theAntagonist dedi: Eki Görüntüle 1828306 Hangisi hocam? Genişletmek için tıkla... Bu menüde ben göremedim ya da kör oldum. Android kısmına bakın bir de.
theAntagonist Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 181 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #192 paulhayranı dedi: Bu menüde ben göremedim ya da kör oldum. Android kısmına bakın bir de. Genişletmek için tıkla...
paulhayranı dedi: Bu menüde ben göremedim ya da kör oldum. Android kısmına bakın bir de. Genişletmek için tıkla...
P paulhayranı Picopat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 306 Çözümler 1 20 Haziran 2023 #193 theAntagonist dedi: Eki Görüntüle 1828312 Genişletmek için tıkla... Hocam o seçtiğinizi deneyin ama ADB istiyor ben yine anlamadım adam burayı geçemeden nasıl ADB'ye bağlayacak telefonu. Neyse inşallah başka bir şey çıkmaz yine.
theAntagonist dedi: Eki Görüntüle 1828312 Genişletmek için tıkla... Hocam o seçtiğinizi deneyin ama ADB istiyor ben yine anlamadım adam burayı geçemeden nasıl ADB'ye bağlayacak telefonu. Neyse inşallah başka bir şey çıkmaz yine.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #194 theAntagonist dedi: Eki Görüntüle 1828312 Genişletmek için tıkla... Anladığım kadarıyla telefon açık kalacak.
theAntagonist dedi: Eki Görüntüle 1828312 Genişletmek için tıkla... Anladığım kadarıyla telefon açık kalacak.
P paulhayranı Picopat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 306 Çözümler 1 20 Haziran 2023 #195 Kullanıcı311 dedi: Anladığım kadarıyla telefon açık kalacak. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam ama büyük ihtimalle sizin de şaşıracağınız şey ADB üzerinden olması. USB hata ayıklamasını adam nasıl açıp geçecek?
Kullanıcı311 dedi: Anladığım kadarıyla telefon açık kalacak. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam ama büyük ihtimalle sizin de şaşıracağınız şey ADB üzerinden olması. USB hata ayıklamasını adam nasıl açıp geçecek?
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #196 paulhayranı dedi: Aynen hocam ama büyük ihtimalle sizin de şaşıracağınız şey ADB üzerinden olması. USB hata ayıklamasını adam nasıl açıp geçecek? Genişletmek için tıkla... Bir yöntem var ama çalışır mı bilmiyorum. Kurulum esnasında ses açma ve ses kısma tuşlarına basılı tutun.
paulhayranı dedi: Aynen hocam ama büyük ihtimalle sizin de şaşıracağınız şey ADB üzerinden olması. USB hata ayıklamasını adam nasıl açıp geçecek? Genişletmek için tıkla... Bir yöntem var ama çalışır mı bilmiyorum. Kurulum esnasında ses açma ve ses kısma tuşlarına basılı tutun.
theAntagonist Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 181 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #197 Kullanıcı311 dedi: Bir yöntem var ama çalışır mı bilmiyorum. Kurulum esnasında ses açma ve ses kısma tuşlarına basılı tutun. Genişletmek için tıkla... Hocam denedim bir kaç kez fakat bu hatayı alıyorum.
Kullanıcı311 dedi: Bir yöntem var ama çalışır mı bilmiyorum. Kurulum esnasında ses açma ve ses kısma tuşlarına basılı tutun. Genişletmek için tıkla... Hocam denedim bir kaç kez fakat bu hatayı alıyorum.
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.878 Makaleler 3 Çözümler 35 20 Haziran 2023 #198 Hayırlı olsun, eğer tekrar IMEI atacaksanız Engineer ROM atmamız gerekebilir bilginize.
sHeNzy1 Centipat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 51 Çözümler 1 20 Haziran 2023 #199 @theAntagonist başkan bende bu sorunla karşılaşmıştım internette çok küçük bir araştırmayla bir video buldum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradaki işlemleri uygulayarak sorunu çözebilirsiniz sanırım.
@theAntagonist başkan bende bu sorunla karşılaşmıştım internette çok küçük bir araştırmayla bir video buldum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradaki işlemleri uygulayarak sorunu çözebilirsiniz sanırım.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #200 theAntagonist dedi: Eki Görüntüle 1828371 Hocam denedim birkaç kez fakat bu hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar telefonu görmüyor herhalde. Telefon açıkken flashlamayı deneyin.
theAntagonist dedi: Eki Görüntüle 1828371 Hocam denedim birkaç kez fakat bu hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar telefonu görmüyor herhalde. Telefon açıkken flashlamayı deneyin.