aLyX3N Decipat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 1.090 Çözümler 1 Yer Anti Acer SSA Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #11 MeizuM6T dedi: Peki kamerası hakkında düşünceleriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Kamerası leş. 13 Mbsl kalitesiz renksiz.
MeizuM6T dedi: Peki kamerası hakkında düşünceleriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Kamerası leş. 13 Mbsl kalitesiz renksiz.
4 407144 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.888 Makaleler 3 Çözümler 14 18 Haziran 2021 #12 reddline dedi: MIUI'yı tek beğenen sizsiniz sanırsam. Genişletmek için tıkla... Bende beğeniyorum. Öyle abartıldığı kadar sorun çıkarmıyor. aLyX3N dedi: Kamerası leş. Genişletmek için tıkla... Buna gülerim.
reddline dedi: MIUI'yı tek beğenen sizsiniz sanırsam. Genişletmek için tıkla... Bende beğeniyorum. Öyle abartıldığı kadar sorun çıkarmıyor. aLyX3N dedi: Kamerası leş. Genişletmek için tıkla... Buna gülerim.
3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 18 Haziran 2021 #13 reddline dedi: MIUI'yı tek beğenen sizsiniz sanırsam. Genişletmek için tıkla... Eskiden GM5 Plus telefonuma MIUI 10 kurmuştum gerçekten çok şık ve göz alıcı bir tasarımı vardı.
reddline dedi: MIUI'yı tek beğenen sizsiniz sanırsam. Genişletmek için tıkla... Eskiden GM5 Plus telefonuma MIUI 10 kurmuştum gerçekten çok şık ve göz alıcı bir tasarımı vardı.
D Dogan Akar Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 437 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #14 MeizuM6T dedi: Eskiden GM5 Plus telefonuma MIUI 10 kurmuştum gerçekten çok şık ve göz alıcı bir tasarımı vardı. Genişletmek için tıkla... Nasıl kurmuştunuz?
MeizuM6T dedi: Eskiden GM5 Plus telefonuma MIUI 10 kurmuştum gerçekten çok şık ve göz alıcı bir tasarımı vardı. Genişletmek için tıkla... Nasıl kurmuştunuz?
aLyX3N Decipat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 1.090 Çözümler 1 Yer Anti Acer SSA Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #15 MeizuM6T dedi: Eskiden GM5 Plus telefonuma MIUI 10 kurmuştum gerçekten çok şık ve göz alıcı bir tasarımı vardı. Genişletmek için tıkla... Hocam bende GM5 Plus'dan geçtim bu telefona emin olun onun kamerası daha iyiydi.
MeizuM6T dedi: Eskiden GM5 Plus telefonuma MIUI 10 kurmuştum gerçekten çok şık ve göz alıcı bir tasarımı vardı. Genişletmek için tıkla... Hocam bende GM5 Plus'dan geçtim bu telefona emin olun onun kamerası daha iyiydi.
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 18 Haziran 2021 #16 MeizuM6T dedi: Eskiden GM5 Plus telefonuma MIUI 10 kurmuştum gerçekten çok şık ve göz alıcı bir tasarımı vardı. Genişletmek için tıkla... Sen bir de 12'yi gör bakalım.
MeizuM6T dedi: Eskiden GM5 Plus telefonuma MIUI 10 kurmuştum gerçekten çok şık ve göz alıcı bir tasarımı vardı. Genişletmek için tıkla... Sen bir de 12'yi gör bakalım.
3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 18 Haziran 2021 #17 aLyX3N dedi: Hocam bu arada 1700 TL 2. el fazla pahalı ben sıfırı 1300'e aldım dubaiden gelme? Eminönünde bulabilirsiniz IMEI atmak gerekiyor ama onlar atıyor. Genişletmek için tıkla... IMEI sıkıntı çıkarır diye düşünüyorum herhangi bir format ya da sistem güncellemesinde gider diye korkuyorum.
aLyX3N dedi: Hocam bu arada 1700 TL 2. el fazla pahalı ben sıfırı 1300'e aldım dubaiden gelme? Eminönünde bulabilirsiniz IMEI atmak gerekiyor ama onlar atıyor. Genişletmek için tıkla... IMEI sıkıntı çıkarır diye düşünüyorum herhangi bir format ya da sistem güncellemesinde gider diye korkuyorum.
4 407144 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.888 Makaleler 3 Çözümler 14 18 Haziran 2021 #18 MeizuM6T dedi: IMEI sıkıntı çıkarır diye düşünüyorum herhangi bir format ya da sistem güncellemesinde gider diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Gitmiyor. İsterseniz kökten hafızayı silin IMEI gitmiyor. İşlemcide kalıyor çünkü.
MeizuM6T dedi: IMEI sıkıntı çıkarır diye düşünüyorum herhangi bir format ya da sistem güncellemesinde gider diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Gitmiyor. İsterseniz kökten hafızayı silin IMEI gitmiyor. İşlemcide kalıyor çünkü.
aLyX3N Decipat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 1.090 Çözümler 1 Yer Anti Acer SSA Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #19 MeizuM6T dedi: IMEI sıkıntı çıkarır diye düşünüyorum herhangi bir format ya da sistem güncellemesinde gider diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam 3 arkadaş bundan aldık bir sıkıntısı yok dediğim gibi sadece telefonu 1 hafta sonra götürüyorsun aldığın yere adam atıyor IMEI'yi.
MeizuM6T dedi: IMEI sıkıntı çıkarır diye düşünüyorum herhangi bir format ya da sistem güncellemesinde gider diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam 3 arkadaş bundan aldık bir sıkıntısı yok dediğim gibi sadece telefonu 1 hafta sonra götürüyorsun aldığın yere adam atıyor IMEI'yi.
3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 18 Haziran 2021 #20 Dogan Akar dedi: Nasıl kurmuştunuz? Genişletmek için tıkla... TWRP üzerinden cihazım için derlenmiş MIUI ROM'u buldum Türk geliştiriciler tarafından derlenmişti ve yorumları da oldukça iyiydi. aLyX3N dedi: Hocam 3 arkadaş bundan aldık bir sıkıntısı yok dediğim gibi sadece telefonu 1 hafta sonra götürüyorsun aldığın yere adam atıyor IMEI'yi. Genişletmek için tıkla... IMEI kayıt ücreti hakkında bilginiz var mı?
Dogan Akar dedi: Nasıl kurmuştunuz? Genişletmek için tıkla... TWRP üzerinden cihazım için derlenmiş MIUI ROM'u buldum Türk geliştiriciler tarafından derlenmişti ve yorumları da oldukça iyiydi. aLyX3N dedi: Hocam 3 arkadaş bundan aldık bir sıkıntısı yok dediğim gibi sadece telefonu 1 hafta sonra götürüyorsun aldığın yere adam atıyor IMEI'yi. Genişletmek için tıkla... IMEI kayıt ücreti hakkında bilginiz var mı?