Redmi 9A ısınınca ekran dokunmatiği işlemiyor

tupcureis

Decapat
Daha fazla  
Tam bir senedir bu sorun yüzünden telefonu kullanamaz oldum. Telefonda videodaki sorunun aynısından var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Link verdim. Sebebi nedir? Biliyorum giriş seviye bir cihaz ama her telefonun ekranı tıklaması lazım. Çok kişi de bu konudan muzdarip. İlk aldığımda böyle bir şey yoktu. Güncelleme gelince sanırım böyle oldu. Telefon zorlanınca ısınınca ekran tıklamıyor. ROM attım yine aynı. Format attım yine aynı. Yazılımsal değil demek ki. Ama ekran kitlenince de aç kapa yapıyoruz düzeliyor. Donanımsal olsa düzelmez. Nedir bunun sebebi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazılımsal bir sorun diye biliyorum. Benim telefonumda da aynı problem var ve dediğiniz gibi aç kapa yapınca düzeliyor. Bildiğim kadarıyla tam bir çözümü yok maalesef. İnternette telefonu sıfırlamak, ekranı değiştirmek, MIUI sürümünü değiştirmek, ROM atmak gibi çözümler var. Siz zaten ROM attığınızı ve telefonu sıfırladığınızı söylemişsiniz. Aklıma ekran değişiminden başka bir çözüm gelmiyor.

Yazılımsal bir sorun diye biliyorum. Benim telefonumda da aynı problem var ve dediğiniz gibi aç kapa yapınca düzeliyor. Bildiğim kadarıyla tam bir çözümü yok maalesef. İnternette telefonu sıfırlamak, ekranı değiştirmek, MIUI sürümünü değiştirmek, ROM atmak gibi çözümler var. Siz zaten ROM attığınızı ve telefonu sıfırladığınızı söylemişsiniz. Aklıma ekran değişiminden başka bir çözüm gelmiyor.
Uata bir firm anasıl kronik sorunlu cihaz satabilir bilmiyorum. Ben bunu millete söyleyince giriş seviyesi cihaz almıssın diyo. Ben neden 90 fps pubg açmıyor demiyorum ekran çalışmıyor. Kafayı yememek elde değil. Ekran değişimi yapılmış bazı kişilerde ama aynı. Bu arada ısınınca internet de çekmiyo ciddiyim. Mobil veri kullanılmıyo. En basit telefonda olması gerekendir ekran tıklama işlemi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı