Custom ROM Redmi 9C Endonezya ROM'u atmak

408586

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba,
Elimde Xiaomi Redmi 9C modeli var.
Bu telefona Endonezya ROM'u atmak istiyorum.
Neleri yapmam gerekli yardımcı olabilir misiniz? Hiç bilgim yok tek tük anlatırsanız sevinirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bugüne kadar değişen bir şey olmadı.

Telefonunuza ellemenizi önermem. Donanımı itibariyle yapabileceği şeyler maalesef kısıtlı. Ayrıca işlemcisi nedeniyle de brick olma ihtimali yüksek, unbrick yapılabiliyor tabii ama vereceğiniz emeğin hakkını vereceğini düşünmüyorum ve kullanan kullanıcılardan da benzer yorumları duymanız çok olası.

Önce Mi Unlock ile BL kilidini açın, bütün verileriniz silinecektir.

Bu telefona defalarca custom ROM atmayı denedim ve hepsinde error 1 hatası alıp stock ROM'a geri döndüm ve size katılıyorum. Bu telefonla ROM ile ilgili yapılabilecek en iyi şey MIUI 12.5.4 Global ROM/12.5.3 Endonezya ROM kurmak.

Cihazın kas gücü ve özellikleri ortada hocam, eşekten at performansı beklemekten farksız uğraşmak. MIUI mesajlaşma uygulamaları vs. dışında uğraşmaya değmez.

Endonezya ROM'u kurmam da sakınca yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…