Çözüldü Redmi 9C Play Protect sertifikası yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Merhaba, bu sıralar TWD serisine başladım ve bilgisayardan izliyordum. Sonra sıkıldım telefondan yatarak izlerim dedim baktım ki Netflix uygulaması yokmuş. Bende Play Store'a girdim ve Netflix'i aradım fakat bulamadım. Sertifika yokmuş. Stock ROM kurarsam düzelir mi? Bazı kişiler böyle çözmüş veya root atarak çözmüş. Root atmayı hiç bilmiyorum rehberi varsa atabilirim.

Cihazım: Redmi 9C.

ROM: MIUI 12.5 EU.

@Umut Nas hocam biliyorsanız bir yardım eli rica edebilir miyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba, bu sıralar TWD serisine başladım ve bilgisayardan izliyordum. Sonra sıkıldım telefondan yatarak izlerim dedim baktım ki Netflix uygulaması yokmuş. Bende Play Store'a girdim ve Netflix'i aradım fakat bulamadım. Sertifika yokmuş. Stock ROM kurarsam düzelir mi? Bazı kişiler böyle çözmüş veya root atarak çözmüş. Root atmayı hiç bilmiyorum rehberi varsa atabilirim.

Cihazım: Redmi 9C.

ROM: MIUI 12.5 EU.

@Umut Nas hocam biliyorsanız bir yardım eli rica edebilir miyim?

Özel kurtarma recovery yüklemek lazım. Root atmak için orangefox resmi sitesinde indirin. Dosya içinde recovery. İmg minimal ADB dosya konumunun içine atın. Minimal ABD açıp cihazı Fastboot moduna alıp bu komutları girin.
Fastboot devices.
Fastboot flash recovery recovery.img
Fastboot reboot yazın ve telefonun ses açma tuşuna basılı tutun orangefox ekranı açılıçak.
Magisk githup indirin PC'ye. APK yerine. ZIP yazın telefon orangefox ekranında kablo ile PC bağlayın ve Magisk. ZIP telefona atın ve orangefox Magisk bulup flashlayın ve telefonunuz rootlandı.
Bootloader kilidini açıkmı ya da CMD ekranında hatalar kodları yazıyor mu?
Hayır hocam şöyle :
1676716782314.png

Bootloader kilidi açık.

fastboot recovery yapsam recovery mi atar?

Yaptım hocam orangefox ekranı geldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı