Redmi 9T Google servisleri çalışmıyor

Xcbha

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, Redmi 9T kullanıyorum fakat bugün sabahtan beri hiçbir Google servisi çalışmıyor telefonumda. Ne yaptıysam duzeltemedim. Bildiğiniz bir çözüm yolu varsa yardımcı olur musunuz?

Telefonunuz sanki; beni sat Huawei al der gibi size bir şey söylemek istemiş.

Recovery bölümüne önbellek temizler iseniz sorununuz çözülecektir. Xiaomi de Samsung gibi oldugu için her arızasını her sorununu ezberledik.

VPN sistem ayarlarında açık gözüküyor sanırım. Sorun olma ihtimalini bilmiyorum ama VPN açık sekilde yeniden başlattıgınızde telefonu. Bu sefer tüm sistem.
VPN dahilinde açılıyor. Birkaç URL de sistem bağlantı sorunu yasanıyor. VPN'yi tekrar açıp birkaç MB indirip sonra kapatık cihazı yeniden başlatabilir misiniz?

Şu an her şey idenemek lazım. Çözüm bulana kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
vpn sistem ayarlarında açık gözüküyor sanırım. sorun olma ihtimalini bilmiyorum ama vpn açık sekilde yeniden başlattıgınızde telefonu. bu sefer tüm sistem
vpn dahilinde açılıyor. bir kaç url de sistem bağlantı sorunu yasanıyor. vpn yi tekrar açıp bir kaç mb indirip sonra kapatık cihazı yeniden başlatabilirmisiniz.

şu an herşey idenemek lazım. çözüm bulana kadar
Hocam dediğinizi yapınca düzeldi çok teşekkürler. Zamanınızı çaldım kusura bakmayın.

Hocam dediğinizi yapınca düzeldi çok teşekkürler. Zamanınızı çaldım kusura bakmayın.

Yok önemli değil ne zamanı çalması. :D bu forumda ne için varız. Direk telefona format at da diyebilirdim. Herkes gibi. Ama en başta dediğim gibi size Xiaomi cihazlarda aynı Samsung gibi oldu. Her yerde parçası var arıza çözümleri var hayatımda kullanmadıgım 2 marka ama baksan kendi Huawei cihazlarımdan daha çok Xiaomi ve Samsung sorunlarını biliyorum veya bir sorunda nerenin arızalandığını. İyi forumnlar dilerim size iyi akşamlar.
Not: Ben VPN'yi açın ve birkaç MB bir şey indirin dediğim kısmı gerçekten yaptınız mı? Eğer yaptıysanız bu gerçekten her cihazda çözüm niteliğinde. Lütfen belirtir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı