Custom ROM Redmi 9T için saf Android ROM önerisi

O zaman bu muhabbet resmi romlarla ilgili alakalı global eu çin falan çünkü baya karşıma çıktı.
Onlarda da öyle bir şey olamaz. Redmi'ye özel bir durum var ve sorun oluyor mu bilmiyorum ama gelen güncellemeyi beğenmeyip stock ROM yükleyerek eskisine bile dönülebiliyor. Cihazının açılmamasına (hard brick) sebep olacak en büyük iki şey var: Bootloader ve recovery. Bunun ikisinde sorun yaşamazsan diğerlerinde sorun yaşama ihtimalin yok değil ama az. Bi'de ne olur ne olmaz EFS ve Modem yedeği al.

Kurduğun custom ROM büyük bir soruna sebep olmaz. İstersen ve ROM varsa Android 7'ye bile düşebilirsin. Bazen custom ROM kaynaklı dosya sistemleri bozulabiliyor (ext4 system, data gibi) onlar için de TWRP içerisinde biçimlendirme ve onarma seçenkeleri var. Zamanında başıma geldi, data bölümü bozuldu bi' FAT32 yapıp tekrar ext4 biçimlendirince düzelmişti.

Son düzenleme:
O zaman bu muhabbet resmi ROM'larla ilgili alakalı global EU Çin falan çünkü bayağı karşıma çıktı.

Aslında istersen 1. cihazla gelen ROM'u da kurabilirsin bu durum çoğunlukla Samsung cihazlarda oluyor kullanıcıların güvenlik anlamında geriye dönmemesi için yapılan bir şey

9.14 CrDroid'i kurdum daha düşüğünü bulamadım şu an gayet iyi bir yüz tanımayı geç okuyor başka bir sorun yok şu anlık

AOSP ROM'lar stock ROM gibi tam verimli çalışmaz bunu da unutma dostum :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı