Redmi 9T kasma yapar mı?

Redmi 9T günlük kullanımda pek kasmaz ilk aylarda ama 6 ay sonrasında kasmalar başlar gibi, PUBG için bir şey beklemeyin.
 
Selam arkadaşlar, Redmi 9T almayi düşünüyorum 4/64 bana yeter normal PUBG Mobile oynayacagım kamera falan iyi görünüyor yazilimsal olarak sorun yaşar miyim yardimci olur musunuz?
Genel olarak ara yüzde kasma, takılma gibi şeylerle karşılaşmazsın yaklaşık 1-1.5 yıl boyunca ama oyunlar için aynı şeyi söyleyemem. Özellikle PUBG mobile gibi bir oyunda düşük grafiklerde 30-35fps arası alırsın ara sıra droplar da olur.
 
9T kullanıyoum, almayın. Pili uzun gidiyor lakin klavyede yazarken tuşlar geriden geriden geliyor. Merhaba yazacağım m'yi e'yi yazıyorum r'ye basınca gerisi geliyor. Almayın.
 
Şiddetle tavsiye etmiyorum. Xiaomi'nin o seviyedeki telefonlarından uzak durun. Onun yerine Realme C21Y bile daha mantıklı ki arada fiyat farkı var.
 
9T kullanıyoum, almayın. Pili uzun gidiyor lakin klavyede yazarken tuşlar geriden geriden geliyor. Merhaba yazacağım M'yi E'yi yazıyorum R'ye basınca gerisi geliyor. Almayın.

Bu sorun kronikmi telefonda şu an J2 Core kullanıyorum 1/8 2018 model kasma yok gunluk kullanim icin iyi sadece Chrome'de yazarken bazen kasiyor.

Redmi 9T giriş seviyesi bir cihaz. Çok bir beklentin olmasın.

Türkmenistan da o fiyat bandinda bir de Samsung A03s var o nasıl bir cihaz donma falan olur mu normal kullanimda.

O fiyat bandinda A21s de var normal kullanimda sorun çıkarır mı donma falan.
 
Selam arkadaşlar, Redmi 9T almayi düşünüyorum 4/64 bana yeter normal PUBG Mobile oynayacagım kamera falan iyi görünüyor yazilimsal olarak sorun yaşar miyim yardimci olur musunuz?

Redmi 9T kullanıcısıyım almayın derim Wi-Fi problemi var birkaç metreden Wi-Fi zayıf çekiyor arada PUBG kasıyor GTX programı ile 60 FPS versede ısındında kasmaya başlar Max sıcaklık ise 41 derecede.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı