Pex için iyi diyenler henüz diğer ROM'ları denemediği için diyor bence, yoksa aklın yolu bir.
Ben evo x denedim, pixel os denedim, lineage port denedim, crdroid denedim. Ama bence en güzeli ve içindekilere göre stabil kalanı Pixel Experience. Biz buna aklın yolu değil, zevkler ve renkler diyoruz.Pex için iyi diyenler henüz diğer romları denemediği için diyor bence, yoksa aklın yolu bir
Ben bir oyuna gelen kampanya için MIUI kurmuştum geri, oyundaki o kampanyayı kullanana kadar fps düşüşünden öldüm öldüm dirildim.Yazdan beri PixelExperience kullanıyorum şu an iyi durumdayım MIUI de oyunlar sürekli FPS düşmesi yiyordu.
Ben EVO X denedim, Pixel OS denedim, lineage port denedim, crDroid denedim. Ama bence en güzeli ve içindekilere göre stabil kalanı PixelExperience. Biz buna aklın yolu değil, zevkler ve renkler diyoruz.
Ben bir oyuna gelen kampanya için MIUI kurmuştum geri, oyundaki o kampanyayı kullanana kadar FPS düşüşünden öldüm öldüm dirildim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.