Custom ROM Redmi 9T ROM atılmalı mı?

Yazdan beri PixelExperience kullanıyorum şu an iyi durumdayım MIUI de oyunlar sürekli FPS düşmesi yiyordu.

Pex için iyi diyenler henüz diğer romları denemediği için diyor bence, yoksa aklın yolu bir
Ben evo x denedim, pixel os denedim, lineage port denedim, crdroid denedim. Ama bence en güzeli ve içindekilere göre stabil kalanı Pixel Experience. Biz buna aklın yolu değil, zevkler ve renkler diyoruz.

Yazdan beri PixelExperience kullanıyorum şu an iyi durumdayım MIUI de oyunlar sürekli FPS düşmesi yiyordu.
Ben bir oyuna gelen kampanya için MIUI kurmuştum geri, oyundaki o kampanyayı kullanana kadar fps düşüşünden öldüm öldüm dirildim.

Ben EVO X denedim, Pixel OS denedim, lineage port denedim, crDroid denedim. Ama bence en güzeli ve içindekilere göre stabil kalanı PixelExperience. Biz buna aklın yolu değil, zevkler ve renkler diyoruz.

Ben bir oyuna gelen kampanya için MIUI kurmuştum geri, oyundaki o kampanyayı kullanana kadar FPS düşüşünden öldüm öldüm dirildim.

En iyi deneyimi ve en kolay kurulumu PixelExperience sağlıyor GApps falan uğraşmıyorsun. Arayüzü müthiş ama azıcık ağır diğer ROM'lara göre.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı