Redmi 9T şarj olmuyor ve açılmıyor

466609

Hectopat
Makaleler
3
Dün telefonu kapatıp yatmıştım, tekrar açmaya çalıştığımda ise açılmadı. Ses açma ve güç tuşunu aynı anda denememe rağmen yine çözülmedi. Alalı yaklaşık 1 yıl oluyor.
Çözüm önerisi olan var mı?

@466609
Güldüm çünkü aynı şey benim de başıma geldi ve devam ediyor sorun.
Telefonu garantiye verin başka çareniz yok.

Eğer telefonun sarjı komple biterse telefon açılacak fakat aynı sorun devam edecek.
Garantiye yollayın.
Mümkünse kimseye bu aptal telefonu aldırmayın.

Dün telefonu kapatıp yatmıştım, tekrar açmaya çalıştığımda ise açılmadı. Ses açma ve güç tuşunu aynı anda denememe rağmen yine çözülmedi. Alalı yaklaşık 1 yıl oluyor.

En iyisi yetkili servise götürüp baktırmak.
Hiç özel servise falan götürme telefonu daha kötü yaparlar.

@466609
Güldüm çünkü aynı şey benim de başıma geldi ve devam ediyor sorun.
Telefonu garantiye verin başka çareniz yok.

Eğer telefonun sarjı komple biterse telefon açılacak fakat aynı sorun devam edecek.
Garantiye yollayın.
Mümkünse kimseye bu aptal telefonu aldırmayın.
Dediğiniz gibi yapacağım. Kronik sorunluymuş sanırım.

Dead boot. Allah'ın belası bir telefon bu. Güç entegresinde kronik bir sorun var o yüzden böyle yapıyor. Bunu çözmenin adamakıllı bir yolu da yok, ben güç entegresini değiştirmiştim 1-2 hafta dayandı sonra gene bozuldu telefon. Sonuç olarak ani bir kararla telefonu sattım, pişman değilim.

@466609
2 günde bir telefonun arama ayarlarını sıfırlayıp yeniden başlatmam gerekiyor yoksa telefona ulaşılmıyor.

Telefonu her açtığımda kulaklık alanını kapatmayın uyarısı alıp ses açma tuşuna basıyorum.

Telefonda konusurken ana ekrana gelip bir şeye bakma şansım yok çünkü biriyle konusurken ekran simsiyah oluyor açılmıyor ancak telefonu kapatırsam düzeliyor.

Son olarak da telefonun açılmama sorunu.

Evet mümkünse hiç kimseye bu rezalet telefonu aldırmayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı