Redmi 9T vs Omix X300

A.S.V

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, babama almayı düşündüğüm iki telefon var. Sizce hangisi mantıklı? Oyun vs oynamayacağı için sağlamlık ve kullanım kolaylığı en önemlisi. 3500 civarında bana göre bu iki telefon diğerlerinden önde, fikirlere açığım.
Omix'in işlemci ve ekran + fiyat +sar değeri bir tık öne çıksa da markayı tam tanımıyorum. Kasa sağlamlığını ise bilinmiyor iki telefon için. Xiaomi ise bildiğim marka işlemciler arasında da aşırı fark yok bence. Arada 500 TL farka değer mi? Marka için bilmiyorum.
Şimdiden teşekkürler.

Merhaba, babama almayı düşündüğüm iki telefon var. Sizce hangisi mantıklı? Oyun vs oynamayacağı için sağlamlık ve kullanım kolaylığı en önemlisi. 3500 civarında bana göre bu iki telefon diğerlerinden önde, fikirlere açığım.
Omix'in işlemci ve ekran + fiyat +sar değeri bir tık öne çıksa da markayı tam tanımıyorum. Kasa sağlamlığını ise bilinmiyor iki telefon için. Xiaomi ise bildiğim marka işlemciler arasında da aşırı fark yok bence. Arada 500 TL farka değer mi? Marka için bilmiyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Redmi 9T (ve yandan çarklısı POCO M3) sıkıntılı bir cihaz. Cihaz yeniden başlatıldığında boot etmeme (deadboot) riski var, güç entegresine yakın bir direnci sökünce sorun çözülüyor. Cihaza derledikleri MIUI de kötü, alt segment Redmi yazılımı yani.
Omix X300 4 GB model ise fiyat olarak iyi denebilir, arayüz olarak GM 21 Pro'ya çok benziyor. Ana ekran gayet akıcı, oyun performansını bilemiyorum. Aynı üreticiden telefon tasarımı almış olabilirler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı